- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Allahım yardımcıları olsun kuzum inşallah sağsalim gelirler İstanbul aKızlar nusaybindeki olayları duymuş sunuzdur ablam çocuklar orda nolur dua edin eniştem sabaha çıkabilirsek yarın istanbula yollucam diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yardımcıları olsun kuzum inşallah sağsalim gelirler İstanbul aKızlar nusaybindeki olayları duymuş sunuzdur ablam çocuklar orda nolur dua edin eniştem sabaha çıkabilirsek yarın istanbula yollucam diyor
Kötü düşünme lütfenKızlar nusaybindeki olayları duymuş sunuzdur ablam çocuklar orda nolur dua edin eniştem sabaha çıkabilirsek yarın istanbula yollucam diyor
Allah yardımcıları olsun cnm
Kötü düşünme lütfen
İnşallah bir sıkıntı olmayacak
Valla ben regl ile birlikte yaptım ona da 10 15 gün, sonra ara verip rengl olup 2.10 günlük yaptım o zamanda tuttu bebiş darısı sana yani o 10 15 gün gece sabah içti
Valla ben regl ile birlikte yaptım ona da 10 15 gün, sonra ara verip rengl olup 2.10 günlük yaptım o zamanda tuttu bebiş darısı sana yani o 10 15 gün gece sabah içti
Allahım yardımcıları olsun kuzum inşallah sağsalim gelirler İstanbul a
Yeni görebildim cnm çok saol bu arada sen cinsiyeti yazdin mi unuttum mu hatırlamıyorum
erkek bebiş cnm :)
Canım ablanlar napti ?gidebildiler mi İstanbul a ?15yusra11 canim ne yaptın hiç yazmıyorsun tüp bebeğe karar verdiniz mi
Canım ablanlar napti ?gidebildiler mi İstanbul a ?
Off çok zor bir süreç ne desem bilemedimBenim ablam saf daha kötü olursa gelcem diyor daha ne kadar kotu olacaksa eniştem diyor gelmedi bu satten sonra ben nasıl bilet bulup yollucam daha akşam üstü kaç kişi yaralandı hala neyi bekliyor bilmiyorum
Artik kan verip kendinizi strese sokmayinKizlar ben en son 8 eylulde adet oldum ve hamileyim ne kadarlik oldugu hakkinda hic bir fikrim yok dun 1374 cikti beta yarin yine kan vericem kese gozukene kadar doktora gitmeyi dusunmuyorum ilk gebeligi ogrendigimde 90.54 du doktora gittim ilac kullandim bilmeden dedim bebegin duser %50 ihtimalle dedi zaten kadinin odasinda 3 dakika durdum sadece bebegin duser dediginde yuzume bakti hatta kac haftaliksin diye bana sordu ilgilenmedi benimle bilgide vermedi muaynede etmedi ozel hastane olucak bide aglaya aglaya ciktim odasindan ogun bugundur 2 gunde 1 kan verip kendim takip ediyorum ozelde bir doktorum yok henuz cunku korkuyorum ilk sorum ultrasonda karindan deger kactayken gozukur kese birde agrim var bugun kasiklarimda ve belimde yani artti agrim ben simdi acile gitsem onlar ultrasonla bakabilicekler mi bana? Mudahele edebilirler mi yani yoksa kese bile gormemissin diyip gonderirler mi?
Off çok zor bir süreç ne desem bilemedim
Dua edicem.onlar için canim
Ben hamile oldugumu bilmiyodum faranjit olmustum antibiyotik ve 4 ilac daha kullandim acile gittigim gunde bana igne vurdular vurulan ignede kortizon varmis o yuzden duser dediler %50 ihtimalle sen takip et dediler bende yukselis var mi diye baktiriyorumArtik kan verip kendinizi strese sokmayin
Ben beş artı ikide karindan keseyi gördüm
Ve sadece bir kez ,batı 2 gece kanda baktirdim
113 çıktı
Bundan on gün sonra da doktora gittim
Kizlar ben en son 8 eylulde adet oldum ve hamileyim ne kadarlik oldugu hakkinda hic bir fikrim yok dun 1374 cikti beta yarin yine kan vericem kese gozukene kadar doktora gitmeyi dusunmuyorum ilk gebeligi ogrendigimde 90.54 du doktora gittim ilac kullandim bilmeden dedim bebegin duser %50 ihtimalle dedi zaten kadinin odasinda 3 dakika durdum sadece bebegin duser dediginde yuzume bakti hatta kac haftaliksin diye bana sordu ilgilenmedi benimle bilgide vermedi muaynede etmedi ozel hastane olucak bide aglaya aglaya ciktim odasindan ogun bugundur 2 gunde 1 kan verip kendim takip ediyorum ozelde bir doktorum yok henuz cunku korkuyorum ilk sorum ultrasonda karindan deger kactayken gozukur kese birde agrim var bugun kasiklarimda ve belimde yani artti agrim ben simdi acile gitsem onlar ultrasonla bakabilicekler mi bana? Mudahele edebilirler mi yani yoksa kese bile gormemissin diyip gonderirler mi?