- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Çok sağol canımGozunaydin cnm çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımGozunaydin cnm çok sevindim
Evet gördük canım bebek oluşmuş dedi doktorG
E
. Gördün mü canım maşallah duydun kalp atışını darısı bana inşallah dua et canım
Benimki böyleymiş bak 4 kala bence seninkide koyu normale göreCikmicagini biliyorum kuzum adet belirtilerim var çünkü sabah ateşimde 36.5 ti dün 36.7ydi bide hamile kaldığımki lh testine baktım adetten 4 gün önceki lh testim bu
Hayirlisi diyelim cnm macunu denicekmisin bir ay daha bende aldimda daha kullanamadıkm adet olursam kullanicamGebelik testi bitane kaldı kıyıp yapamıyorum ama adet olacam büyük ihtimalle belirtilerim var
Benimki böyleymiş bak 4 kala bence seninkide koyu normale göre
Hayirlisi diyelim cnm macunu denicekmisin bir ay daha bende aldimda daha kullanamadıkm adet olursam kullanicam
Olabilir cnmMacun sipariş etmedim bidaki ay hem eşime hem kendime sipariş edicem bende bu ay tarcın bal çörek otumu denesem diye düşünüyordum
Olabilir cnm
Sayfasında görmüştüm birisi macunla birlikte yapmıştı bal tarcini
Inş gerek kalmazda buaydan bebis gelir
Bide senin digerinde ikizdi belki ondan okadar koyu çıkmıştır cnm ovu testin
Baksana gamzelininkide öyle çok koyu değil benimde bu kimyasalda oyleydi çok koyu değildi fotosunu silmeseydim atardımAma o diğerine göre bir haftadan fazla geriden geliyordu etkilese değerlerimi de etkilemezmiydi
Baksana gamzelininkide öyle çok koyu değil benimde bu kimyasalda oyleydi çok koyu değildi fotosunu silmeseydim atardım
Yumurtlama dönemim yeni bitti sayılır canımSen ne durumdasin canım ?Bata ne kadar var ??
Geçer inşallah göz açıp kapayıncaya kadarYumurtlama dönemim yeni bitti sayılır canım
10 günüm kaldı
Daha çokmuş yaaa
Oyy maşallah maşallahEvet gördük canım bebek oluşmuş dedi doktor
Boş gebelik değil şükür
Kalbi de gümbür gümbür atıyordu
Normal mi olmustu kuzum senın kızın bende rrüyamda 3 hafta önce 12 ekimde doğurdugumu gördümBenim kizimda 29 ekim gozukuyodu 11 ekimde dogdu 2 günümüz var doğumgününe
Sende ins saglikla kolaylıkla alirsin minnosunu kucagina cnm benim
evet cnm 37+4de kanda enfeksiyon var diye suyumu patlatıp doğuma almışlardıNormal mi olmustu kuzum senın kızın bende rrüyamda 3 hafta önce 12 ekimde doğurdugumu gördüm
Çok şükür sağlıkla kavusmussum canım. Benım daha gelceği yok gibievet cnm 37+4de kanda enfeksiyon var diye suyumu patlatıp doğuma almışlardı
Çok sukur cnmÇok şükür sağlıkla kavusmussum canım. Benım daha gelceği yok gibi
Hayırlısı olsun canım ya, Allah var keder yokMalasef kızlar havamı aldım G gamzeli_bebis Fit mutlu anne icecreamm neyse ovi testine devam edem belki yumurtam gelişir adetle atılmaz felan umutlar
ahh yaa çok çok hafif görür gibiyim bakalım belki gelmez adetin..Malasef kızlar havamı aldım G gamzeli_bebis Fit mutlu anne icecreamm neyse ovi testine devam edem belki yumurtam gelişir adetle atılmaz felan umutlar