- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
bnde cok hafif gölge gördüm ama diyemiyomMalasef kızlar havamı aldım G gamzeli_bebis Fit mutlu anne @icecreamm neyse ovi testine devam edem belki yumurtam gelişir adetle atılmaz felan umutlar
inşallah gelmez adet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde cok hafif gölge gördüm ama diyemiyomMalasef kızlar havamı aldım G gamzeli_bebis Fit mutlu anne @icecreamm neyse ovi testine devam edem belki yumurtam gelişir adetle atılmaz felan umutlar
Günaydın canımGünaydın hatunlar
valla göze aldım dedim sabah erken saatte baktımdı bi de geldim işyerinde baktım dedim gitti napim :)bnde cok hafif gölge gördüm ama diyemiyom
inşallah gelmez adet
ahh yaa çok çok hafif görür gibiyim bakalım belki gelmez adetin..
bnde cok hafif gölge gördüm ama diyemiyom
inşallah gelmez adet
Hayırlısı olsun canım ya, Allah var keder yok
hayırlısı kuzum hakkında.. gelir elbet sen az gevşek bırak kendini rahatla biraz.. dağıt ilgini başka yönlere gelecektir elbet.Malasef kızçeler yaptım testlerde cıktı hep bu gölge testin kendisinde var galiba anlamadım
Ben normal balparmak balla yapmıştım kuzum. Ama araştırırken kestane balı ile yapılıyormuş orijinali öyleydi galiba daha iyi olur inşallah yap yap. Şifa olsun. Vesile olsunMaria26 abla brm çörek otu tarcın bal felan yapcam da bu ay şeyi sormak istiyorum saf bal diyorsunuz ya rizenin dağlarından kestane bali geldi deli bal diyede adlandırılıyor onu kullansam olurmu hiç bi katkı maddesi yok çok acı bi tadı var hatta
Ben normal balparmak balla yapmıştım kuzum. Ama araştırırken kestane balı ile yapılıyormuş orijinali öyleydi galiba daha iyi olur inşallah yap yap. Şifa olsun. Vesile olsun
Ama 1 ay yapıp bırakma en az 2 ay dene bide eşine de denesene sadece keçiboynuzu kürü
hayırlısı kuzum hakkında.. gelir elbet sen az gevşek bırak kendini rahatla biraz.. dağıt ilgini başka yönlere gelecektir elbet.
Ben normal balparmak balla yapmıştım kuzum. Ama araştırırken kestane balı ile yapılıyormuş orijinali öyleydi galiba daha iyi olur inşallah yap yap. Şifa olsun. Vesile olsun
Ama 1 ay yapıp bırakma en az 2 ay dene bide eşine de denesene sadece keçiboynuzu kürü
Aynen 3 5 dk kaynatıp 15 20 dk dinlendirir hemen süzüp gece yatarken ve sabah aç karna içti canım. Kız komple makasla kırıcaksın çekirdekleri de kaynicak makasla 4 5 e bölüyodum ben parçalara ayırıpAbla bu tarife göremi uygulayım bide şey şimdi resmine baktım böyle fasulye gibi içindeki tanelerini mi kaynatıyoruz onu algilayamadim
Sen 1 kg al kuzum yap bol bol içsinBend e dedim bu ay onu yaparım bidaki ay macun sipariş ederim sekoya dedim seni rahat bıraksam bu ay diye sorayim yao derse yapayim ne kaşarlık almam lazım
Aynen 3 5 dk kaynatıp 15 20 dk dinlendirir hemen süzüp gece yatarken ve sabah aç karna içti canım. Kız komple makasla kırıcaksın çekirdekleri de kaynicak makasla 4 5 e bölüyodum ben parçalara ayırıp
Bebeğim iyiyim kuzum çok şükür hamile yogası yapıyorum 1.5 aydır ağrılarım çok azaldı, ama ağırlaştım tabi bebik büyüdükçe sen nasılsın??Brrk cnm nasılsın. Umarım iyisindir bayadır göremiyorum seni
İyi olmana çok sevindim cnm. Bende iyiyim çok şükür.Bebeğim iyiyim kuzum çok şükür hamile yogası yapıyorum 1.5 aydır ağrılarım çok azaldı, ama ağırlaştım tabi bebik büyüdükçe sen nasılsın??
Allah yardımcıları olsun cnmKızlar nusaybindeki olayları duymuş sunuzdur ablam çocuklar orda nolur dua edin eniştem sabaha çıkabilirsek yarın istanbula yollucam diyor
Valla ben regl ile birlikte yaptım ona da 10 15 gün, sonra ara verip rengl olup 2.10 günlük yaptım o zamanda tuttu bebiş darısı sana yani o 10 15 gün gece sabah içtiPeki bir haftadan sonra sadce gece yazmışlar bendemi öyle yapayim bi haftadan sonradami sabah aksam içireyim
Ay çok soru sordum