Amin cnm inşallah Allah razı olsunSağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallah Allah razı olsunSağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım.
Ben Hiç anlamıyorum kuzum bu ateş yönteminden.
Çok sağol canım amin inşallah sizinde çok güzel hikayeleriniz olurBayildimm♥ne tatlis bı doğum hikayesi..darısı da bize olsun inşallah canım
İnşallah sizde yakın zamanda sağlıkla kavuşacaksınızYa okurken gözlerim doldu ne güzel kavuşmuşsunuz
Silinince +14 kuzum yani normalde 1 gün falan oynar ama bazan 3 4 gün çatlamamış oluyor onun için silinince.. aslında o şöyle tam olarak adet olduğumuzda her halukarda 14 gün önce yumurtamız çatlamışmış oluyor o kural.Peki yumurta çatladığı günden itibarenmi 14gun satılıyor ertesi günümü
İnşallah kuzum sizde durumlar nasıl ev halkı alıştı mı minnoşaİnşallah sizde yakın zamanda sağlıkla kavuşacaksınız
Ay gelin valla o taraflar güzel değil buralara alalım siziAmin cnm inşallah peşinden geliyoruz tek tek
İnşâllah cnm çok istiyorummmmAy gelin valla o taraflar güzel değil buralara alalım sizi
Silinince +14 kuzum yani normalde 1 gün falan oynar ama bazan 3 4 gün çatlamamış oluyor onun için silinince.. aslında o şöyle tam olarak adet olduğumuzda her halukarda 14 gün önce yumurtamız çatlamışmış oluyor o kural.
İnşâllah cnm çok istiyorummmm
Bana çok zor ve yorucu geldi cnm valla belki bünyem zayıf oldugu içindir bilmiyorum ben çalışmadığım için bilmiyorum ama rapor yazalım demişlerdi demek ki bu süreçte çalışılmıyor diye düşündüm yani transferden sonra bütün işlemi anlatabilirim istersenCanim biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa o süreç biraz zorluyor diyolar mesela çalışma hayatı felan oluyormu tüp bebekte
Bana çok zor ve yorucu geldi cnm valla belki bünyem zayıf oldugu içindir bilmiyorum ben çalışmadığım için bilmiyorum ama rapor yazalım demişlerdi demek ki bu süreçte çalışılmıyor diye düşündüm yani transferden sonra bütün işlemi anlatabilirim istersen
Bebişten olmazsın inşallahAnladım abla saol ozaman 11 ri veya en geç 12 sinde adet olmam lazim
Bebişten olmazsın inşallah
İnşallah cnm bnm bildiğim transferden sonra 3 gün Transfer dün oldu cnm şafak 10Ay inşallah cektigin zorluğa değer ❤ çalışma sürecini felan çok merakediyordum ben canim şimdi kaç gün kaldı teste
İyiyiz şimdilik çok şükür canım Sanki hep varmış gibi hissediyoruz galiba oda bize alıştı Siz nasılsınız az kaldı seninde?İnşallah kuzum sizde durumlar nasıl ev halkı alıştı mı minnoşa
İnşallah cnm bnm bildiğim transferden sonra 3 gün Transfer dün oldu cnm şafak 10
İnşallah cnm hayır dondurmadık cnmAy hadi inşallah bakalım embriyo dondur dunuzmu
Ne güzel ya sağlıcakla büyüsün hanımefendiİyiyiz şimdilik çok şükür canım Sanki hep varmış gibi hissediyoruz galiba oda bize alıştı ❤ Siz nasılsınız az kaldı seninde?