- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Hadi inşallahhh
Hiç umudum yok ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahhh
Elinde varsa test yap cnm güzel supriz olurOvi testi buda valla bilmiyorum varmı bi lac fun daha gecsinde yarın yapsammi bilmiyorum sekonun dogum gunu yarin
Biliyosun cnm çizgi hemen çıktıysa vardirHiç umudum yok ama bakalım
Amin canım allah razı olsun . Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahH E cnm yaa gun sayiyosun super cok guzel ve kolay gecsin ins dogumun mis kokulunu saglijla al ins
Elinde varsa test yap cnm güzel supriz olur
Gece yapmışsın ama boşver ya takılma bekle biraz Bi kaç gün sonra yap canım varsa süper olur yoksa da canınız sağolsun, bir dahaki ay olurHavamı aldım kızlar gebelik testini gece 4 te uyandım yaptım oviyide az önce yaptım ve dinliyor arasında dünyalar kadar fark var yine gol değil
Gece yapmışsın ama boşver ya takılma bekle biraz Bi kaç gün sonra yap canım varsa süper olur yoksa da canınız sağolsun, bir dahaki ay olur
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah saglıkla tutunur bebrğinizSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısı olsun hakkınızda inşallah saglıkla tutunur bebrğiniz
Gözün aydın olsun sağlıkla tutunsun inşallahhSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11
Teşekkür ederim cnm Amin inşAllahhGözün aydın olsun sağlıkla tutunsun inşallahh
Selam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11
Rabbim daha da bekletmeden nasip etsin inşallahSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11
Sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bugün 11 de transferim oldu ekranda minicik görüntüsünü gördüm ya çok güzeldi sıkıca tutunur inşallah bebeğim bana dualarınızı eksik etmeyin lütfen Şafak 11
Amin kuzum inşallahAy inşallah ilk denemende tutmuş olsun ❤❤❤
Ben Hiç anlamıyorum kuzum bu ateş yönteminden.Kizcelerim ablalarım bişey sormak istiyorum ben bu ay hem ovi hem ateş takibi yaptım ve ovi testleri fos çıktı bazıları gördüğünüz gibi net değil günde iki-kere yaptım oldi bozuk cıktı çünkü ne yazıkki ama ateşimi bildiğim için şimdi şöyle ayın 28 inde ateşim 36.1 e dustu pazar günü 36.5 oldu cumartesimi çatlamış oluyor pazarmi yani şimdi hangi gün adet gormem gerekiyor bunun hesabını bi türlü öğrenemedim affola
Amin cnm inşallah peşinden geliyoruz tek tekRabbim daha da bekletmeden nasip etsin inşallah