- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
hemşerim tesekkur ederiz ay seninde çok az kalmış heyecanlımısınnnnnMinnosa masallah hey gidi nerden nereye ya,minnacık kese haliyle de görmüştük şimdide sağlıkla büyüsün,sonra da gelsin dünyanıza inşallah hemşerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşerim tesekkur ederiz ay seninde çok az kalmış heyecanlımısınnnnnMinnosa masallah hey gidi nerden nereye ya,minnacık kese haliyle de görmüştük şimdide sağlıkla büyüsün,sonra da gelsin dünyanıza inşallah hemşerim
Allah razı olsun canım inşallahD Deryakadir gözünüz aydınnn sağlıkla büyüsün inşallahhh
Yolladım şimdi canım sağol
Cnmm gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinAllah razı olsun canım inşallah ❤
Sağol canım benim Allah razı olsunCnmm gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Valla sabahtan beri kusma bulantı halsizlik geldi çöktü üstüme yürüyüşü geçtim ben zaten artık Allahım nolur hasta olmayayım diye dua ediyorum oğlana bakabileyim doğuma kadar da, doğumdan sonra artık bu bulantılar geçer napalım. Arada bazen yediğim şeyler dokunuyor ben 6 aydır hiç iştahla yemek yemedim zaten neyse bu günümüze de şükür az kaldı gün sayıyorum canım hızla geçsin bu son 3 ay da. Size de Rabbim kolay gebelik ler doğumlar naisp etsin.
H E canım benim çok sağol her şey için desteğiniz için benim de oldu Rabbime bin şükür isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım inşallah teşekkürlerAy maşallah ne kadar güzel sağlıcakla devam etsin inşallah ❤
GünaydınGünaydın.
Taze annemiz nasıl gidiyor bakalım hamilelikGünaydın ❤
Oy yerim ben ne güzel ne kadarlık oldunuzGünaydın.
Bugün benım kızla görüş günümüz
Bugün gidecem 9 buçukta randevum var kan verecem bakalım inşallah bi sıkıntı olmadan ilerlerTaze annemiz nasıl gidiyor bakalım hamilelik
Kan verdin mi
İnşallah kuzumBugün gidecem 9 buçukta randevum var kan verecem bakalım inşallah bi sıkıntı olmadan ilerler
37+2Oy yerim ben ne güzel ne kadarlık oldunuz
Oy sağlıkla gelsin inşallah Rabbim ikinizi de korusun37+2
Geri sayıma başladık bakalım .
Hanımefendının keyfı gelince gelicek
gayet iyi fazla bile hatta yoksa ikizmi bu bebelerKızlar beta hcg 3985 çıkmış bugün tam 30. Günümdeyim sizce değer iyi mi
Ayy bilemedim ki dış gebelik felan olmasın da insan korkuyor ya hamile kalmak İçin ayrı stres kaldıktan sonra da dış gebelik mi boş mu felan düşünmekten stres oluyor insan kalp atışı felan sürekli kafa yoruyoruzgayet iyi fazla bile hatta yoksa ikizmi bu bebeler