- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Hamile kaldı hepsiTopik ne kadar sessizlesmis bi zmnlar hızınıza yetişemiyordm
Hamile muhabbeti yapınca da kızıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kaldı hepsiTopik ne kadar sessizlesmis bi zmnlar hızınıza yetişemiyordm
Beklıyorum canım güel haberlerini muhakak benı etiketle olur mu heyecanla beklıyorumİnşallah canım ya yarın sabah test yapcam
MasAllah gördüm listeyi canım kim kızıyorHamile kaldı hepsi
Hamile muhabbeti yapınca da kızıyorlar
Tamam canım etiletleyecem inşallahBeklıyorum canım güel haberlerini muhakak benı etiketle olur mu heyecanla beklıyorum
Yaa kuzummm maşallaaahh Anneecimm Hellooo demi resmen ♥H E canım benim çok sağol her şey için desteğiniz için benim de oldu Rabbime bin şükür isteyen herkese nasip etsin
Tabi ki vericeksinH E inanıyorum ben de o hamişler listesine gireceğim bat 24 ekim. O günlerde gğzel haberi vermek nasip olur inş :)
Çok sağol canım atarım tabiYaa kuzummm maşallaaahh Anneecimm Hellooo demi resmen ♥
Bunu baa özelden tahmını doğum tarihin ve sat tarihinle birlikte atarmısın listemize ekliyeyim
Sağlıkla ilerlesin inşallahH E canım benim çok sağol her şey için desteğiniz için benim de oldu Rabbime bin şükür isteyen herkese nasip etsin
Bayildimmne tatlis bı doğum hikayesi..darısı da bize olsun inşallah canımÇok çok teşekkür ederim Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallah Pek fırsat bulup anlatamadım şimdi anlatayım
Normalde 27 eylülde yapılacaktı sezeryan ama ayaklarımda fazla şişme meydana gelince 26 sına aldık. Sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık saat 9.20 gibi de beni ameliyatta aldılar spinal istedim. Anestezi uzamanı çok iyi biriydi bana iğneyi vurduklarında biraz kötü oldum o anda cesaret iğnesi dedikleri iğneyi vurdular uyuşma olduktan sonra sonta yı taktılar. Ve 9.30 da bebeğin sesini duydum çok çok ağlıyordu yaaa 20 dk falan da benim işim bitti ve odaya aldılar çok şükür ameliyatta acı yaşamadım geldiğimde bebeğim odadaydı emzirdim tarifsiz duygular yaşıyorsun o an15.30 da ayağa kaldırdılar yavaş yavaş dolaştım bir gece kaldık hastaneden sabah 8 de taburcu oldum eve gelip direk duş aldım çok şükür bir sıkıntı yaşamadık Kızlar sezeryan olursanız sakın korkmayın korkacak hiçbirşey yok Allah kolay geçirsin inşallah
Gözün aydın darısı isteyen arkadaşlara sağlıcakla kucağına almak nasip olsunH E canım benim çok sağol her şey için desteğiniz için benim de oldu Rabbime bin şükür isteyen herkese nasip etsin
Ya okurken gözlerim doldu ne güzel kavuşmuşsunuzÇok çok teşekkür ederim Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallah Pek fırsat bulup anlatamadım şimdi anlatayım
Normalde 27 eylülde yapılacaktı sezeryan ama ayaklarımda fazla şişme meydana gelince 26 sına aldık. Sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık saat 9.20 gibi de beni ameliyatta aldılar spinal istedim. Anestezi uzamanı çok iyi biriydi bana iğneyi vurduklarında biraz kötü oldum o anda cesaret iğnesi dedikleri iğneyi vurdular uyuşma olduktan sonra sonta yı taktılar. Ve 9.30 da bebeğin sesini duydum çok çok ağlıyordu yaaa 20 dk falan da benim işim bitti ve odaya aldılar çok şükür ameliyatta acı yaşamadım geldiğimde bebeğim odadaydı emzirdim tarifsiz duygular yaşıyorsun o an15.30 da ayağa kaldırdılar yavaş yavaş dolaştım bir gece kaldık hastaneden sabah 8 de taburcu oldum eve gelip direk duş aldım çok şükür bir sıkıntı yaşamadık Kızlar sezeryan olursanız sakın korkmayın korkacak hiçbirşey yok Allah kolay geçirsin inşallah
Minnosa masallah hey gidi nerden nereye ya,minnacık kese haliyle de görmüştük şimdide sağlıkla büyüsün,sonra da gelsin dünyanıza inşallah hemşerimevet teyzeler biz dün detaylı usg ye girdik.
çok şükür gelişimi organları herşeyi olması gerektiği gibi çıktı oğlumuzun :)
erkek oldugu zaten kesindi iyice kesinleşti sağolsun doktorumuz pipi ucuna kdr gösterdi
biraz inatçı olcak gibi dedi doktorrr hep kıpır kıpırdı yine.
doktor görmek için bastırıyo oda içerden tekme atıyo
rahatsız oldu heralde
boyumuz 25 cm kg 420 gram cıktı.
cumartesi günüde 22+1 de şeker yüklemesi yapılıcak.
bunlarda yakalayabildiğimiz resimlerimiz :)
Sağol canım aminnnSağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah isteyen herkese nasip olurGözün aydın darısı isteyen arkadaşlara sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Ay burdan da kutlayayım çook mutlu oldum hayırlı olsun dua et bize de nasip olsunH E canım benim çok sağol her şey için desteğiniz için benim de oldu Rabbime bin şükür isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah sizlere de Rabbim nasip etsinAy burdan da kutlayayım çook mutlu oldum hayırlı olsun dua et bize de nasip olsun