5410 bak cnm umut dünyasıKahretsin yinemi bir arayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5410 bak cnm umut dünyasıKahretsin yinemi bir arayıs
Neyseki fazla aramadım ilk aradıgım sayfada buldum5410 bak cnm umut dünyası
Kız Leyla topik uğur getirsin demiş sana . H E etiketle Cnm yazılmak için bide sohbete katılman gerek eklenmek içinCanımmm benmi ugurlu geleyim bende bebis yokki sizmi ugur getireceksiniz bana yazın ozaman bat yirmi
Rica ederim ne demekNeyseki fazla aramadım ilk aradıgım sayfada buldum
Kız ilk günden belli etme deliliğiniH E naber
Benmi gelmisim benim topik niye suskun anlasıldı yarısı kacaklardaymıs
Kahrolsun özel sektör
Elimde degilKız ilk günden belli etme deliliğini
İyilik senden naberH E naber
Henüz söylemedimLollapollosaa kuzum eşine nasıl soyledin kan testi ne zaman vereceksin
Adetten 1 hafta önce bile kanda belli oluyor biliyorsun :) tabiki erken değil idrarda çıktıysa orda hayli hayli çıkar inşallah :)Henüz söylemedim
Kanda kesinlessin öyle soyliycem
Bugün bat günü
Erken mi sizce kan için ?
İlkinde battan 5 gün sonra yaptırmıştım
1500 çıkmıştı
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallahAy ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
İnşallah kimyasal,dış gebelik ..vb bir şey degildir
Benim de yumurtlamaya göre 3 gün var ve yaptım test negatif hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim
Bat ne zamandı senin ?
Benim yarindi
Kız ana sayfada gördüm dualar boşuna degil diye Bir kac yazını dedim seni de etiketleyeyim buraya bu topik şans getiriyor hadi bakalım bebiş gelirse bana dua etCanımmm benmi ugurlu geleyim bende bebis yokki sizmi ugur getireceksiniz bana yazın ozaman bat yirmi