- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
Yaaa canım çok tebrik ederim. Gerçekten gözlerim yaşardı duygulandım. Rabbim sağlıcakla ilerletsin kucağına almayı nasip eylesin. İsteyen herkesede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar belirti sormuştu Gonulmeyvesi
Yumurtlama zamanından beri her türlü gaz mevcuttu
Son iki gündür azalmıştı gerçi
Battan bir hafta öncesinde 2 gün boyunca baş dönmesi ve mide bulantısı yasadi.m
Ara ara vardı gerçi baş dönmesi oturduğum yerde deprem oluyor sanıyordum
Asermeye normalde inanmam ama son 2 3 gündür yemek kokuları geliyordu burnuma değişik değişik
2 3 gündür sabah uykusuzlugu vardı
6:30 a kurup 5:30 da uyanıyorum..
Dün karnım hiç doymadı
Normalde reglden bir hafta once çıkan sivilcelerim bu sefer yumurtlama döneminde çıkıp ,Bata kadar kayboldu
Vücudum dinlenirken bile yorgundu
Supurgeyi zor yaptım dün
Akinti ya da kanama olmadı
Bu kadar aklıma gelenler şimdilik
Çok sağol canımYaaa canım çok tebrik ederim. Gerçekten gözlerim yaşardı duygulandım. Rabbim sağlıcakla ilerletsin kucağına almayı nasip eylesin. İsteyen herkesede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eylesin❤❤
Banada yuzde 60 erkek dedi:) martta kiz cikmicak sanirimCanım erkek dediydi %70. 21inde gidecez kısmetse kesinleşir heralde.. senin belli mi?
Kanı bir kaç gün bekleyip öyle veriyim diyorumSağoalsın canım inşallah sağlıkla ilerler
Ne zaman kan vericeksin
Eşine söyledin mii
Ayyy çok şükür bak bekledin bekledin Allah hayırlı vakitte yolladı inşallah
Kanı bir kaç gün bekleyip öyle veriyim diyorum
Eşime söylemedim
Sürpriz yapacağım kısmetse
Cok sağol canımAyyy çok şükür bak bekledin bekledin Allah hayırlı vakitte yolladı inşallah
Hadi sağlıkla ilerlesin inşallahhh
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGebelik takvimi eklemeye karar verdim
Özledim.o görüntüyü
İnşallah olumsuz bir şey yaşamam
Çok teşekkür ediyorumGözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ediyorumLollapollosaa yaaa çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsin insallah :) hayirlisiyla kavusmayi nasip etsn
Canım hayırlı uğurlu olsun yaaa sende benim gibi uzun bekleyenlerdensin bende yarın sabah yapacağım galiba
Çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsun yaaa sende benim gibi uzun bekleyenlerdensin bende yarın sabah yapacağım galiba
Kim etiketlemiski acaba beni
Bikaç sayfa geriye git bulursun cnmKim etiketlemiski acaba beni
Kahretsin yinemi bir arayısBikaç sayfa geriye git bulursun cnm
Bu bi işarettir belki