Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalllahhhAyyy aynı bizim gibi ama bizde biraz eşim de de sorun varda yune de tutar inşallah
Sen dr a gittin mi canım, inşallah koyulaşır. Yanlış hatırlamıyorsam bir türlü koyulaşmamıştı geçen aynıydı? Senin miydi?Eki Görüntüle 2304328 benimkilerde böyle bakalım koyulasma olacakmi
Evet cnm bendim 13 14. Güne kadar koyulasma olmamıştı sonrada zaten bayram girmişti araya memlekette adet olunca da dr gitmedim bu ayda olmazsa gozukucem cnm zaten elimde 4 tane test kaldı bakalım koyulasma olacakmiSen dr a gittin mi canım, inşallah koyulaşır. Yanlış hatırlamıyorsam bir türlü koyulaşmamıştı geçen aynıydı? Senin miydi?
Yani öyle bir durum varsa olursa dr git mutlaka, belki çatlamıyordur yumurta, destek verir Dr. İnşallah gerek kalmaz ama ya bu teste göre Yarın yada öbür gün kesin koyulaşır çatlama olacak gibi
İnşallah kuzum ya hepimiz pozitif sonuç alırız inşallah bu ay bende bı şok yasadim bu kadar erken ve belirgin görmeme yumurtlamayı bakalım hayırlısıCnm ins tutar senin bu ayy yaa testlerde çok belliydi yumurtlama
İnşallah olur canım olmazsa mutlaka Dr git bakalım ne diyecekEvet cnm bendim 13 14. Güne kadar koyulasma olmamıştı sonrada zaten bayram girmişti araya memlekette adet olunca da dr gitmedim bu ayda olmazsa gozukucem cnm zaten elimde 4 tane test kaldı bakalım koyulasma olacakmi
Gidicem ins cnmİnşallah olur canım olmazsa mutlaka Dr git bakalım ne diyecek
Canım ben henüz 4 kilo aldım ama inan h dikkat edeyim demedimMerhaba güzel anneler
Sizler hamilelikte baya ilerlediniz bebisler büyüdü çok şükür
Fazla kilo almadan süreci geçirenler nasıl dikkat ettiniz diğer hamileligimde bulantı kusma coktu bi ara kilo verdiysemde hem kilo hem ödemle berbat tombul olmuştum. Bu kez çok az bir kilo ile süreci kapatmak istiyorum. Özellikle bebegin büyüdüğü 25. Haftadan önce hemen hemen hiç kilo almak istemiyorum olursada minimum olsun bebişte sağlıklı olsun tabi . Var mı başaran fikir istiyorum
Anam şu bacaklara bakın heleselam teyzeler
o yüzünü mü kapamışşş maşallahh kuzuşa:)selam teyzeler
peki elini yüzüne götürmesiAnam şu bacaklara bakın hele ♥
aynen abla bıktı kızan benden kapamış yüzünüo yüzünü mü kapamışşş maşallahh kuzuşa:)
Kan değerlerini aynı merkezde ölçtürmenizi tavsiye edebilirim .Kızlar değerim 3000 küsürken bir gecede 1300 e düşmesi normal mi bilginiz var mı
Duru ya özenmişpeki elini yüzüne götürmesi
pipiyi koparmasan bariiii ama napcan sende haklısınn o kadar beklemeden sonra :))aynen abla bıktı kızan benden kapamış yüzünü
Evet maalesef yanlıs ölçülmüs dün iyi bi hastaneye gidip keseyi gördük 7000 olmustu değerimKan değerlerini aynı merkezde ölçtürmenizi tavsiye edebilirim .
İnşallah düşündüğümüz şey değildir
Ay çok sevındım yaaaa maaşşaallahEvet maalesef yanlıs ölçülmüs dün iyi bi hastaneye gidip keseyi gördük 7000 olmustu değerim
Teşekkürler amin insallah hepimizinkiAy çok sevındım yaaaa maaşşaallah ♥
Sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah gözünaydın♥♥♥