- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
ay inşallah detaylıda kapamaz bizimkiDuru ya özenmiş
Benım kıızın eli hep yüzünde
Dün gittiğimizde detaylıdan sonra ilk defa nihayet yüz pozu aldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah detaylıda kapamaz bizimkiDuru ya özenmiş
Benım kıızın eli hep yüzünde
Dün gittiğimizde detaylıdan sonra ilk defa nihayet yüz pozu aldık
Eğer özele gidersen uğraşıyorlar açmak için 15 dk falan uğraştı adamay inşallah detaylıda kapamaz bizimki
ali ekiz e gidcem bende zaten gop kadın sağlığı merkezine gidiyorumya normaldedeEğer özele gidersen uğraşıyorlar açmak için 15 dk falan uğraştı adam
Ah alicimmm tatlı doktorum Ozaman kesin alırsınali ekiz e gidcem bende zaten gop kadın sağlığı merkezine gidiyorumya normaldede
Oy maşallah paşayaselam teyzeler
Bu gruptaki bebeler yüzlerini kapıyolar nedensepeki elini yüzüne götürmesi
Kusmalar insanı fena ediyor ama sen dikkatli bir insansın tesadüf değildir bu sağlıklı sürecin sağlıcakla büyüsün bebeginCanım ben henüz 4 kilo aldım ama inan h dikkat edeyim demedim
12. Haftaya kadar kustum zaten . O haftadan sonra iştahın açıldı anca bu kadar alabıldım
Listemiz ugurlu gelir inşllah
Kuzum bununla ilgili doktora gözüktün mü hiç ?Eki Görüntüle 2304726 kizlar buayda koyulasmadan silindi
Buayki adetimle gidicem cnm allah nasip ederseListemiz ugurlu gelir inşllah♥
Kuzum bununla ilgili doktora gözüktün mü hiç ?
İyi düşünmüşsün canım .Buayki adetimle gidicem cnm allah nasip ederse
Aynen cnm bide klasik testlerden de yaptırırım bakalım sonuç ne cikacakİyi düşünmüşsün canım .
Birde onlar yumurta takibi yapsın bakalım .
Haber ver canım banadaAynen cnm bide klasik testlerden de yaptırırım bakalım sonuç ne cikacak
Tabiki cnm sen ozamanlar 36 37 haftalik olursunninsHaber ver canım banada
iyice yaklaşmıs olucam Allahım sizlerede en kısa sürede nasip etsinTabiki cnm sen ozamanlar 36 37 haftalik olursunnins
Ay evet kuzum yaaa çok heyecanlı artikinnnniyice yaklaşmıs olucam Allahım sizlerede en kısa sürede nasip etsin ♥
Sende hafif pko olabilir kuzum bak kür yaptığın halde bile geçen ay olmadı ben inanamadım hatta. Sen mutlaka reglin 3.günü yada renglden sonra Dr a git boşuna erteleme canım.Eki Görüntüle 2304726 kizlar buayda koyulasmadan silindi