- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen n yaaa nasıl hatırlıyorsunBu da bugünkü ovulasyon testim catladi herhalde artık bugünü de değerlendiririz zaten hafta içi eşim işte akşam görevde oluyor inşallah tutar baya degerlendirdik❤ Maria26 canım valla senin gibi oldum bu ay inşallah benimki de tutar seni hatırlıyorum test yaptığın günü bile yok diye kenara bıkıp duşa girip çıkınca görmüştün dimi bende gözümü kapatıp yaparaim artık test 10 gün sonra
Ay hadi hayırlısı olsun n
Bende bu 1 haftadır sağlam yiyorum tekmeler bazen diyorum cidden bu kız mı yaa bu ne güç diyorumŞuan tam 20 haftalığım , az önce kızçem bize kocaman bi tekme attı mutluluktan ağlattı beni
Biz düzenli olarak eşimle sürekli karnımı açıp konuşuyoruz bugün cevap verdi inanılmaz bi duygu . Rabbim isteyeeennn herkesleere versin ,amin. Hayırlı akşamlar kizlar
Ay maşallaahh ..Şuan tam 20 haftalığım , az önce kızçem bize kocaman bi tekme attı mutluluktan ağlattı beni
Biz düzenli olarak eşimle sürekli karnımı açıp konuşuyoruz bugün cevap verdi inanılmaz bi duygu . Rabbim isteyeeennn herkesleere versin ,amin. Hayırlı akşamlar kizlar
Canım yeni doğum yaptıgı için çok sorularla sıkmak istemeidm.Ay hadi hayırlısı olsun n
Normal mi oldu, kaç kg doğdu bebiş nasıl annemiz nasıl
Çok heyecanlı yaa mis gibi kokular sarmıştır dört yanını
Ay doğru yaaa bende sanki sen de gittin yanına gibi sordum insan telefona bakamaz Bi süre anca toparlansın keyfini çıkarsın sağlıcakla büyütsün kuzusunuu ismini ne koyucaktıAy maşallaahh ..
annesi hazırlıklı ol
O tekmeler bazen inletiyor.
Rabbim isteyen herkesi bu tekmelerle inletsin
Canım yeni doğum yaptıgı için çok sorularla sıkmak istemeidm.
Biraz kuzusunun keyfını çıkarsın alışsınlar birbirine hepsini yazıcak bende size iletieim
Büyük ihtimalle normal ama çünkü suni sancı falan verdiler 1 gibi sonra konusamadık bebek doğunca yazabıldı .
İsim konusunda son ana kadar kararsızdıAy doğru yaaa bende sanki sen de gittin yanına gibi sordum insan telefona bakamaz Bi süre anca toparlansın keyfini çıkarsın sağlıcakla büyütsün kuzusunuu ismini ne koyucaktı
Darısı bize inşallahh bir avazda
Ayy maşaAllah Rabbim bizlere de sağlıcakla kolayca zahmetsizce kucağımıza almayı nasip eylesin
Amin canım aminnAyy maşaAllah Rabbim bizlere de sağlıcakla kolayca zahmetsizce kucağımıza almayı nasip eylesin
Çoğu gitmiş az kalmısssBata son 11
Allah razı olsun canım ya Canım ben burada ki herkesin hikâyesini biliyorum beraber dertlestik neredeyse herkes hamile kaldı benim gibi 1-2 kişiden hariç hepsini de hikayesini hatırlıyorum galiba Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde evlatlaruni kucağına almayı nasip etsin bizim gibi bekleyenlere de Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAynen n yaaa nasıl hatırlıyorsun
Rabbim aynı duyguları yaşatsın canım inşallahhh o kadar içten Dua ettim ki şu an
Ben dalgasına yapmıştım burda herkes yaptı heveslendim 10 tane testim var ya dur yapayım öylesine nasıl olsa yok dedim testler bitsin bari dedim
Size de gelecek canım benim sadece vakti var biliyorsunAllah razı olsun canım ya Canım ben burada ki herkesin hikâyesini biliyorum beraber dertlestik neredeyse herkes hamile kaldı benim gibi 1-2 kişiden hariç hepsini de hikayesini hatırlıyorum galiba Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde evlatlaruni kucağına almayı nasip etsin bizim gibi bekleyenlere de Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahSize de gelecek canım benim sadece vakti var biliyorsun
En hayırlısını en sağlıklsını nasip etsin Rabbim bu ay
kızlar hepinize teşekkür ederim 15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200 gr 50 cm. mini minnacık bişey ya :) meme savaşları veriyoruz. darısı hepinize olsun
biraz çektik sayılır ne yalan söyliyim onun o muhtesem kokusu herseye değerÇok sevindim canmm. Hiç zoluk çekmeyin inşaAllah