Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden gebelik testi sandımKızlar bu da bugünkü testim ne oluyor bana testler mı bozuk bı anlam veremedim
Böyleydi canım evet burada anlayan arkadaşlar var diye paylaşmıştim neyse artık bakalım hayırlısıBirden gebelik testi sandım
Dünkü testin nasıldı ki canım ?
Ben hiç kullanmadım
kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar ☺
Cnm erken yumurtlamissin sanirimBöyleydi canım evet burada anlayan arkadaşlar var diye paylaşmıştim neyse artık bakalım hayırlısı
Canım ben 11.gun yumurtladim bu ayBöyleydi canım evet burada anlayan arkadaşlar var diye paylaşmıştim neyse artık bakalım hayırlısı
Canım benim 4 yıldır hiç erken olmadı da bakalım hayırlısı ben en erken 32 günde olurum regl bakalım biz ne olur ne olmaz diye değerlendiriyoruz günleriCanım ben 11.gun yumurtladim bu ay
25.gunde bir regl oluyorum
Muhtemelen icecreamm in dediği gibi yumurtliyorsun
Değerlendir bu günü mutlaka
Sen doğurmadın mı fahaeşşek şakası sen bana yapma elçoo H E
yok maalesef bekliyoruz halâ.Sen doğurmadın mı faha
Sal şu çocuğu yeteryok maalesef bekliyoruz halâ.
amiin sağolasınSal şu çocuğu yeter
Şaka bir yana Allah tek avazda kurtarsın canım ne zamana kadar normali bekleyeceksiniz peki
Ay hadi İnşallahamiin sağolasın
sonuna kadar yakın zaten insallah.
ilk sayfada listedeki 2. kisi doğum yaptı
Benim de kaç aydır 28 günde bir oluyorduCanım benim 4 yıldır hiç erken olmadı da bakalım hayırlısı ben en erken 32 günde olurum regl bakalım biz ne olur ne olmaz diye değerlendiriyoruz günleri
İnşallah canım hepimiz kavusuruz inşallahBenim de kaç aydır 28 günde bir oluyordu
Ne zamanki çocuk yapmaya karar verdik
27 ye düştü baştan sonra da 24,25,26 karışik oluyor
İnsallah bu ay kavusursun bebeğine
Yaa hiç haberimiz olmadı topiğimizin meyveleri gelmeye başladı demek, hayırlı evlat olsun insallah isisxz . Geçmiş olsun.ilk sayfada listedeki 2. kisi doğum yaptı
amiin çok teşekkür ederimYaa hiç haberimiz olmadı topiğimizin meyveleri gelmeye başladı demek, hayırlı evlat olsun insallah isisxz . Geçmiş olsun.
Sırada sen varsın Rabbim bi avazda kurtarın sağlıklıca al kucağına insallah. morcivertkedi
Öyle mi hiç haberimiz yok isisxz Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunilk sayfada listedeki 2. kisi doğum yaptı
sıra bize de gelecekÖyle mi hiç haberimiz yok isisxz Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun
Bugün birimiz yarın hepimiz diyesim geldi
Ay benimde böyleydi canım, hayatımda ilk kez yumurtlama 2 gün sürmüştü. Hatta aynııı senin gibi 9.10.gün ben Sadece 10. Gün değerlendirip bırakmıştım ramazan diye fırsat yoktuBöyleydi canım evet burada anlayan arkadaşlar var diye paylaşmıştim neyse artık bakalım hayırlısı
Degerlendiriyoruz canım değerlendiriyoruz inşalllah yakallarizAy benimde böyleydi canım, hayatımda ilk kez yumurtlama 2 gün sürmüştü. Hatta aynııı senin gibi 9.10.gün ben Sadece 10. Gün değerlendirip bırakmıştım ramazan diye fırsat yoktu
Ay hadi inşallah değerlendir. Çok kaliteli olmuş yumurta yada yumurtların bugün ve önümüzdeki 3 günü değerlendir