- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hep tuhaf şeyler ama ilk defa 9. Gün böyle hadi hayırlısı ya inşallahİnşallah hamilesindir canım Ben de pcoluyum tuhaf şeyler yaşıyoruz evet .
Güzel haberler alırsın inşallahEvet hep tuhaf şeyler ama ilk defa 9. Gün böyle hadi hayırlısı ya inşallah ❤
Napsın benımle dalga geçiyo
aşkolsun yaNapsın benımle dalga geçiyo
Noldu gıı napıyoo:))Napsın benımle dalga geçiyo
Kızlar bu yumurtlama mı ben geçen ay ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim bende deeim bu ay yumurtlamadim herhalde tam adet günümde kahverengi akıntı larim başladı 6 gün hep kahverengi kırmızı ya dönmedi hiç pkoluyum ya buda normal geldi bu ay böyle oldu herhalde dedim bitti akıntılar ve bugün 9. Gün ovulasyon böyle ve ben ilaçla bile en erken 12. Gün yumurtladim bide haftaya tüp bebek için doktor la görüşmeye gideceğim
Yalancı nişanmıydı ki:))aşkolsun ya
napim evde takılıyorum
Doğurdum diye kandırdıNoldu gıı napıyoo:))
Çok şakacı biriymiş kuzumm.. sen de şimdiden düşün bişeyler...❤Doğurdum diye kandırdı
Elalemin bebeğine duygulandım
Hamile insana bu yapılır mı ?
eşşek şakası sen bana yapma elçoo H E
Amin canım inşallah ya ben diyorum gebe olursa da güzel ovulasyon olursada benim için herşeyin hayırlısı bakalım yarın da aynı çıkarsa pazar gebelik testi denerim belkiAdetinin 9. günü mü erken yumurtlama da olabilir canm her ihtimale karşı ilişki dene bence, insAllah gebesindir, yada gebe olursun da tüp bebege gerek kalmaz
Merhaba bu sonuçlar için ne yaptınız ? Dr ne önerdi ?Kızlar günaydın ,
Toxo avidite tahlil sonucum çıktı. Igg 47,77 IgM 1,75
Anlayan var mı?
Amin canım inşallah ya ben diyorum gebe olursa da güzel ovulasyon olursada benim için herşeyin hayırlısı bakalım yarın da aynı çıkarsa pazar gebelik testi denerim belki