Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana nedense hep seninle aynı zaman hamile kalacağız gibi geliyor
Yaparlar bence ama adet olmadan git bir sor istersen ki inşallah gerek kalmaz ☺ama bence bir an önce içine sinecek bir doktor bul
Hamileliğin ve doğumunda da devam edersin ☺unutma bir de 2.ya da 3.gunu çağırıyorlar test için
Cok sukur
Elimi size surdum sayin top sizde insllh
Kızlar bu arada içinizde benim kadar kilolu olup hamile kalan var mı ?
68 e kadar inmistim ama yine 72 lere çıktım
Zayıflamaya çalışıyorum bugunler yine
Sizce kilo da etkiliyor olabilir mi ?
Eylül de haberini alırız inşallah ikimiz deAyy inşallah canımm
Peki ne zaman kalacağımızı da hissesiyor musuunn
Geçmiş olsun canım.Kızlar dün gece rahatsızlanmıştım ben öyle sabah zar zor işe gitmiştim nezle olmuştum normalde de alerjim var yaz kış burnum akar ama üstüne grip nezle oldummu çok ağır geçiriyorum. Öğlene doğru iyice arttı burunlarım komple tıkandı ve musluk gibi akıyordu. Randevu aldım hemen doktoruma. Zaten dünde kendi doktoruma gidemediğimden rahat edememiştim. İlaç verdi bugünde çalıştığım için günüm gitmesin diye yrn inş rapor yazacak bana. Bebişimde iyi maşaAllah günüyle aynıymış devlet hastanesindeki doktor 14 haftalık gibi diyince korkmuştum bebişimin kilosuda 150 gr mmış
Ben diyetisyenle 14 kilo verdim ama 6 sini geri aldım 2 kilosu gitti gibi ama şöyle bir 15 kilo daha versem süper olacakAhh canımm kilodada aynıyız nerdeyse
Ben diyet topiğine takılıp kendimi frenlemeye çalılıyorum
Bu kiloyla hamile kalırsam iyice kötü olurum diye zayıflamaya çalışıyorum ama bakalım
10 kilo aldım evlendiğimden bu yana
71 le başladım 69 a indim bayramla tekrar 71 hatta nerdeyse 72 oldum şimdi 70e indim cumaya kadar 69 olsam süper olur :)
Hadi inşallah iyi gelir canım belki de ufak bir müdahale ile halledilebilir bir sorunumuz vardirIyi aksamlar kizlar bende eylul adetimde dr gozukucem bu ay memleketteydim gidemedim
Vardır cnm bunda da bir hayır belli mi olurHadi inşallah iyi gelir canım belki de ufak bir müdahale ile halledilebilir bir sorunumuz vardir
Fit mutlu anne de gitmişti doktora bu ay regl döneminde
Keşke ben de bu ay gitseymisim
O kadar da söylediniz bana burda
Zaman kaybetmemiş olurdum
Sağol cnm çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Bebisin iyi olmasına da çok sevindim.
poncikvegece çok güzel diyet yapıyor bak onu takip edin şevkiniz açılabilir aizinde isteğiniz gelebilir bi kaç tanıdık beraber yapınca güzel oluyoBen diyetisyenle 14 kilo verdim ama 6 sini geri aldım 2 kilosu gitti gibi ama şöyle bir 15 kilo daha versem süper olacak
Canım ben yumurta çatladıktan sonra 5. Günde yapmaya başladım . Regle 8 kala 6 saat sonra 2. Çizgi çıkmıştı . Ertesi gün hemen sonra da gün gün koyulaşmıştı .Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Belki beni hatırlayanlarınız olur uzun zamandır sessizce takip ediyorum sizi ve hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim yavrularınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Gebe olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı evlatlar versin.
H E sana bir sorum olacaktı canım sen yanlış hatırlamıyorsam ovulasyon testi yapıyordun ve silik çizgi ile bayağı bi erken öğrenmiştin hamileliğini hatırlıyorsan söyleyebilir misin yumurtan çatladıktan kaç gün sonra gebelik testi yapmıştın?
Dur hemen bakiyim mesajlarınaponcikvegece çok güzel diyet yapıyor bak onu takip edin şevkiniz açılabilir aizinde isteğiniz gelebilir bi kaç tanıdık beraber yapınca güzel oluyo
Eylül de haberini alırız inşallah ikimiz de
Ve bekleyen herkes ☺☺☺