- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Çok şükür bi tanemKızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım iyi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bi tanemKızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım iyi çıktı
Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin evet yaptırdım fsh hormonu yüksek çıktı sonra netten araştırdım ne iyi gelir diye hayıt otuyla tanıştım onun çayını yapıp içtim bir ay sonraki adetimde fsh düşmüştü çok şükür omdan sonra doktor bir daha bakalım dedi ben çalışıyorum zırt Pırt gidemiyorum açıkçası yoruldum daüşendim de ne dersen artık o yüzden gitmedim düşmemiş olsaydı gidecektim ama bi de doktor şey dedi amh hormonuna baktır dedi o da önemliymiş hatta menopoza girme durumun olabilir ihtimalli konuştu gerçi ama beni baya korkuttu çocuk istemesem menopoza gireyim sorun değil yaşım 32 menopoz yaşı da değil Amh testini yaptırmadım artık oluyorsa olur olmuyorsa napiyim hayırlısı kafaya tak tak yıprandım ciddenİşin en kötü yanı kafaya takıyoruz umarım yerleşme kanamasıdır daha da bekletmeden gelir minnoş
Hiç hormon testi yaptırdın mı
Gözümüz aydın edam çok şükürÇok şükür bi tanem
Sağol canımın içiiiGözünğz aydınnnn ♥♥♥
Çok şükür bunuda atlattınız ♥
Maalesef stres insanı yıpratıyor bizde bekledik sıpayı i yüzden takma demek sadece dile kolay oluyor biliyorum. Ama çalışıyorsun ve bir evladın var kafanı dağıtman için bahanelerin de var.Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin evet yaptırdım fsh hormonu yüksek çıktı sonra netten araştırdım ne iyi gelir diye hayıt otuyla tanıştım onun çayını yapıp içtim bir ay sonraki adetimde fsh düşmüştü çok şükür omdan sonra doktor bir daha bakalım dedi ben çalışıyorum zırt Pırt gidemiyorum açıkçası yoruldum daüşendim de ne dersen artık o yüzden gitmedim düşmemiş olsaydı gidecektim ama bi de doktor şey dedi amh hormonuna baktır dedi o da önemliymiş hatta menopoza girme durumun olabilir ihtimalli konuştu gerçi ama beni baya korkuttu çocuk istemesem menopoza gireyim sorun değil yaşım 32 menopoz yaşı da değil Amh testini yaptırmadım artık oluyorsa olur olmuyorsa napiyim hayırlısı kafaya tak tak yıprandım cidden
Canm hiç canını sıkma Rabbim onu koruyacaktır emin ollKızlar bizde hastaneye gittik bugün bendeki haberler pek iyi değil, bebeğin suyu iki kat fazla çıktı benim de açlık şekerlerim yüksek çıkıyodu zaten doktor en kısa zamanda şeker yüklemesi istedi. Saatli diyet listesi vereceklermiş bana yüklemeden sonra, hiç şaşmaması şart dedi.
Anne karnında ani bebek ölümlerinin çok büyük sebebi bu durummuş, Allah korusun bir şey olur dedi. Bebeğin suyu aşırı olduğu için ağrılarım bu kadar fazlaymış herkesten 4 kat fazla hissediyormuşum, haftama göre karnımın büyük olması da sudan sebepmiş.
Salı günü yatırıcam yüklemeyi inşallah, dua edin moralim çok bozuldu. Bu ağrılar için de uzun süre oturur ya da ayakta pozisyonda durmamam lazımmış doğuma kadar yat demiyorum ama 10 saatte sandalyede oturmayacaksın dedi işi mecbur bırakıcam yani ay başı.
Bu arada 818 grammış ipek böceğim
Aynen canım çalışıyorum biraz kafam dağılıyor çok şükür kızım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin Kızımın Kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyorum yaşım da çok geçmeden artık nasip sağol canım benim yazdıkların İçin ailede menopoz yok canımMaalesef stres insanı yıpratıyor bizde bekledik sıpayı i yüzden takma demek sadece dile kolay oluyor biliyorum. Ama çalışıyorsun ve bir evladın var kafanı dağıtman için bahanelerin de var.
Menopoz için gençsin canım annede teyze de var mı erken menopoza girme
Tabi canım artık herşey pahalı zaten ya maalesef. Ama bizde ıkea dan almıştık güzel yaniikea dan almak istiyorum dolaplar sağlam olmuyor tabi ama hem kullanışlı hem şık duruyor çok pahallı sundvisk beşik 900 tl beğendiğim dolap 1800 tl şifonyer 900 tl
Benımkide doğumu konuscaz dedi 32 de gittim daha erken dediÇok şükür kuzum
Bir sonraki randevu da hem uyuşmazlık iğnesi olacam hem doğum için konuşacağız doktorla yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyoruz
Gayet güzel maşallaaahhBen de dun gece acile gidip betaya batrdim
21 de 31 di ilk degerim
23 te 88 di
26 da 404 cikti. Nasil kizlar sizce
Yumurta dayanınca mı konuşacazBenımkide doğumu konuscaz dedi 32 de gittim daha erken dedi
Bende de ftık varya dur ben onu hiç doktoruma söylemedim .Yumurta dayanınca mı konuşacaz
Ben sadece fıtık ve kan sulandırıcı için bir fikri var mı onu merak ediyorum bizimki sezaryen der gerçi çok seviyor risk almamayı
Genelde nst zamanı geldiğinde, herhalde 34 35.hafta falandı çatı muayenesi yapmıştı Dr o zaman ilk kez konuşmuştuk doğumu yoksa çatı muayene etmeden doğumu konuşmazlar Dr lar. Ben çatım dardı mesela, o haftalarda belliydi oğlan iriydi direkt böyle iri gelişmeye devam ederse normal çok zor olabilir ama bekleyelim demişti.Benımkide doğumu konuscaz dedi 32 de gittim daha erken dedi
Elçin sendeki bel fıtığıydı demi kuzum bende iki tarafta kasık fıtığı, iki adet bel fıtığı,kan pıhtılaşması falan da var maşallahBende de ftık varya dur ben onu hiç doktoruma söylemedim .
Doğumu konusunda söylerim .
Şuan pozisyonu bile dönebilir dediği için bişey konusamıyoruz . 36 da falan konuscak heralde
Benim ki kasık fıtığı ameliyatı söz konusu diye erken konuşulabilir kuzum. Yani ilerleme olursa bekletmeyiz demişti genel cerrah 14.haftada o lafın üstüne daha gitmedimGenelde nst zamanı geldiğinde, herhalde 34 35.hafta falandı çatı muayenesi yapmıştı Dr o zaman ilk kez konuşmuştuk doğumu yoksa çatı muayene etmeden doğumu konuşmazlar Dr lar. Ben çatım dardı mesela, o haftalarda belliydi oğlan iriydi direkt böyle iri gelişmeye devam ederse normal çok zor olabilir ama bekleyelim demişti.
Zaten 4 ü geçerse hiç denemeden zorunlu sezeryana döneriz diye böyle bilgiler veriyor Dr işte.
Genelde bütün Dr lar bekliyor zaten artık normali destekliyor artık çoğu
Gonulmeyvesi kız gönül sen nerelerdesin?
Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin evet yaptırdım fsh hormonu yüksek çıktı sonra netten araştırdım ne iyi gelir diye hayıt otuyla tanıştım onun çayını yapıp içtim bir ay sonraki adetimde fsh düşmüştü çok şükür omdan sonra doktor bir daha bakalım dedi ben çalışıyorum zırt Pırt gidemiyorum açıkçası yoruldum daüşendim de ne dersen artık o yüzden gitmedim düşmemiş olsaydı gidecektim ama bi de doktor şey dedi amh hormonuna baktır dedi o da önemliymiş hatta menopoza girme durumun olabilir ihtimalli konuştu gerçi ama beni baya korkuttu çocuk istemesem menopoza gireyim sorun değil yaşım 32 menopoz yaşı da değil Amh testini yaptırmadım artık oluyorsa olur olmuyorsa napiyim hayırlısı kafaya tak tak yıprandım cidden