- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
Ben diyetisyenle 14 kilo verdim ama 6 sini geri aldım 2 kilosu gitti gibi ama şöyle bir 15 kilo daha versem süper olacak
Hadi birlikte diyey yapalım bence verebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyetisyenle 14 kilo verdim ama 6 sini geri aldım 2 kilosu gitti gibi ama şöyle bir 15 kilo daha versem süper olacak
Herşeyde vardır bir hayır cnm bence insAllah gerek kalmaz kalirsa da hersey gonlunce olur insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahHadi inşallah iyi gelir canım belki de ufak bir müdahale ile halledilebilir bir sorunumuz vardir
Fit mutlu anne de gitmişti doktora bu ay regl döneminde
Keşke ben de bu ay gitseymisim
O kadar da söylediniz bana burda
Zaman kaybetmemiş olurdum
Çok teşekkür ederim canım aminCanım hayırlısı olsun maşallah . Sağlıkla devam etsın inşallah . Listeye gitmek ıstersen özelden sat tarihi , tahmını doğum tarıhı ve gebelik testını atabılırsın.
Amiinnnnn canım inşallah Rabbim kucağını doldursun
Hanımlar size tecrübemi anlatayım bizim sperm sorunu vardı diye 5 gün perhiz yaptım. Sonrasında Ovu testiyle takip ettim . Benim 13. Günde sabah silikti . Akşam koyulasti gece daha koyu oldu . O gün ilişki olmadı. 14 ünde sabah yaptım t daha koyuydu . Sabah degerlendirdim. Akşam baktim ki ikisi aynı koyulukta olmuştu. Bir bilgi okumuştum çatlamadan sonra yumurta sperm kabul etmezmiş. T koyuyken çatlama yakın demek oluyor o an ilişki olsun. T ile c aynı koyulukta olmaya başlayınca çatlama oluyor . Rabbim sağlıklı bebisler hamilelikler versin hepimizeEylül de haberini alırız inşallah ikimiz de
Ve bekleyen herkes ☺☺☺
Tamam canım Koyu koyu testlerini beklıyorum . MaşallahÇok teşekkür ederim canım amin
Cidden uğurlu geldi bana topik bata 5 kala başlamıştım teste cıktı. 3 testim vardı . Yaptıklarım silik halde. Yarın bat günü test alayım bi iki gune daha koyu çıkacak bir test yapayım onu sana gondereyim .
Takı yastığına bittimCanım ben valla alışverişte bir çıktım herseyini aldım
Ama yavas yavas alıcam dersen hastane çıkış setleriyle başlayabılırsın
Eki Görüntüle 2302033
Bak bu benim alışveriş listemdi belki sana yardımcı olur
Teşekkür ederim canımCanım ben yumurta çatladıktan sonra 5. Günde yapmaya başladım . Regle 8 kala 6 saat sonra 2. Çizgi çıkmıştı . Ertesi gün hemen sonra da gün gün koyulaşmıştı .
En erken adete 2-3 gun kala yapabilirsin canım ama o bile çok erken bat gününü bekle insAllah tutunmustur bebeğinArkadaslar gunaydın:)bu ay ılk defa korunmasız ılıskı yasadım adet dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor son 3aydır hep 28gunde olmusum eger bu ayda ole olursa bat 7eylul 30gun olursa 9eylul ama ben ılk denemem oldugucıcın oldukca sabırsızım en erken ne zaman test yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler:)
Insallah canım cok tecrubesızım bılmıyorum hıcbısey:)En erken adete 2-3 gun kala yapabilirsin canım ama o bile çok erken bat gününü bekle insAllah tutunmustur bebeğin
Vala bence tecrübesiz olmak daha iyi galiba ben kızımda sıfır bilgiyle 3. Denemede hamilr kaldım şu an her türlü denioz yokInsallah canım cok tecrubesızım bılmıyorum hıcbısey:)
erkek bebiş gelebilirKızlar hamileliği
Hanımlar size tecrübemi anlatayım bizim sperm sorunu vardı diye 5 gün perhiz yaptım. Sonrasında Ovu testiyle takip ettim . Benim 13. Günde sabah silikti . Akşam koyulasti gece daha koyu oldu . O gün ilişki olmadı. 14 ünde sabah yaptım t daha koyuydu . Sabah degerlendirdim. Akşam baktim ki ikisi aynı koyulukta olmuştu. Bir bilgi okumuştum çatlamadan sonra yumurta sperm kabul etmezmiş. T koyuyken çatlama yakın demek oluyor o an ilişki olsun. T ile c aynı koyulukta olmaya başlayınca çatlama oluyor . Rabbim sağlıklı bebisler hamilelikler versin hepimize
Günaydınlarerkek bebiş gelebilir
benimde 4-5 gün perhizli yumurtlama günü ilişkiyl oldu erkekte o yüzden dedimGünaydınlar
Bir oğlum var kız olsun istiyoruz ama hayırlısı bakalım sağlıcakla gelsinler
Aaaa o olmazsa olmazTakı yastığına bittim
Cnm bata 2-3 kala normalden öğrenebilirsin nirde erken gebelik testleri var onlarda 5-6 gün önceden çıkabilirArkadaslar gunaydın:)bu ay ılk defa korunmasız ılıskı yasadım adet dongum 28gun ve 30gun olarak degısıyor son 3aydır hep 28gunde olmusum eger bu ayda ole olursa bat 7eylul 30gun olursa 9eylul ama ben ılk denemem oldugucıcın oldukca sabırsızım en erken ne zaman test yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler:)
Tesekkuler:)Cnm bata 2-3 kala normalden öğrenebilirsin nirde erken gebelik testleri var onlarda 5-6 gün önceden çıkabilir