- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Cano heyecan doruktaymış:))) ee teyzesi olaraktan heyecanlanıcan tabi :)) gösterir belki :)
ben de erken ayrılmıştım izine kaburgama baskı yapıyodu nefes aldırmıyordu.. sen kontrollerine git kuzum ihmal etme.
Aşkım onu bende düşündüm, 9 günlük yıllık iznim var içerde ama 32 ye de 7 hafta var olmaz ki32’ye kadar raporla idare edebiliyor musun bi duruma bak bakalım canım, en kötü 32’de ayrılırsın ben valla kalamadım 37’ye kadar.
Çok zor evet, 37’ye kadar dayananlara maşallah zaten ben hiç daha gidemezdim.Aşkım onu bende düşündüm, 9 günlük yıllık iznim var içerde ama 32 ye de 7 hafta var olmaz ki
aminn canım inşallahh... sağolasın... meraktayız evet ne kadar büyüdü acabaa:) brrk teyzesi daha heyecanlıymışş :)Cano heyecan doruktaymışHayırlı haberlerle gel inşallah
sen ayrıldın mı izne?32’ye kadar raporla idare edebiliyor musun bi duruma bak bakalım canım, en kötü 32’de ayrılırsın ben valla kalamadım 37’ye kadar.
Valla bende tebrik ediyorum kendilerini, 25te pertim çıktıÇok zor evet, 37’ye kadar dayananlara maşallah zaten ben hiç daha gidemezdim.
Ayrıldım canım bu P.tesi aynen, beklemeye geçtik bakalımsen ayrıldın mı izne?
Çarlistonun bitti mi kampı onu unutmuşum bakValla bende tebrik ediyorum kendilerini, 25te pertim çıktı
Hadi bakalım hayırlı olsun canım.. sağlıkla sıhhatle gelsinnAyrıldım canım bu P.tesi aynen, beklemeye geçtik bakalım
Aynen ben de öncesinde de yıllık izin de kullandım Ağustos’un başındaBen de ayrilmistim 32 de
Hatta son hafta rapor almıştım.sunav görevi çıkmıştı
Ayakta çok duramam diye
Valla nasıl dayaniyorlar 37 ye kadar bilmiyorum
Amin canım, hepimizin inşallahHadi bakalım hayırlı olsun canım.. sağlıkla sıhhatle gelsinn
Geçmiş olsun canım çok oturmaktan oluyordur bel ağrıların eğer eşinin maaşı size yetiyorsa senin için dinlenmek daha iyi olur. Bebek büyüdükçe insan daha kötü oluyor şuan da evi bile süpüremez durumdayım eşim yapıyor artık iki adım atınca bile belim çok kötü ağrıyorYok abla ev almadık, sisteme girmiştik almak için ödüyorduk bayadır ama kredi gibi banka gibi olmadığı için bu ay çıkıp peşinatımız dahil bütün paramızı geri alıcaz inşallah. Pazartesiden cumaya izinliydim işte, pazartesi yine iş başı. Yalan yok evde olmak iyi geldi uzandım hep. Çıkıp çıkmama konusunu da napıcaz hiç bilmiyorum inan ki..
Ayy abla belki cinsiyet tahmini de yapar doktorun
İnşallah canım benim stresli bir an ama herşeyi sağlıklı dediklerinde dünyalar senin oluyorMaşallah canım darısı bize
Bizde yarın göreceğiz miniğimizi yarın
İnşallah canım bekleten de bekletiyor vallaGözünüz aydın canım iyiymiş kızın☺
Kız bebek erkencidir tezi bizde tutmadı40 @3 te hala aşağı inmeyen bir bebekti benimki
Sağlıkla gelsin inşallah güzel kızın
Bitti teyzesi askerliği geçen cumartesi aldık geldik eve oğlumuzuÇarlistonun bitti mi kampı onu unutmuşum bak
Kuzum Allah'a şükür eşim evi çevirir, maaşı çok iyi değil ama geçiniriz yani. Zaten zaman geçtikçe daha da artıyor sırt bel ağrılarım.. Galiba çıkıcam bendeGeçmiş olsun canım çok oturmaktan oluyordur bel ağrıların eğer eşinin maaşı size yetiyorsa senin için dinlenmek daha iyi olur. Bebek büyüdükçe insan daha kötü oluyor şuan da evi bile süpüremez durumdayım eşim yapıyor artık iki adım atınca bile belim çok kötü ağrıyor
Canımm teşekkür ederim.. büyüdük yaa inşallah gösterirse görücez❤Brrk canım geçmiş olsun evdeyken bolca dinlen belki bir süre daha idare edebilirsin. Ama zorlanırsan ve maddi durumunuz zira girmeyecekse çık işten senden önemli değil
can09e siz cinsiyet öğrenecek kadar büyüdünüz mü ya maşallah kuzuma
dombili_xl sen yine iyi dayanmışsın ben hamile kalmadan çıktım işten sizinleyken doğuramam dedim