- 9 Ocak 2019
- 301
- 333
- 35
Tesekkur ederim canmGözünaydn kuzm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canmGözünaydn kuzm
Yok canım yapmadım , ben bekliyorum adetim gelmezse yapıcam kararlıyımBat tarihimiz ayni sende bi gelisme varmo test falan yaptinmi canim hic
Insallah , gebelerin duası kabul olurmus, hele baska bir kisinin agzindan cikan dua :)Amin allah razı olsun canımm . Darısı sana inşallah
Hadi hayırlısı olsunÇıkttıııı canım 345
Duanda untma cnmTesekkur ederim canm
Ayyy maşallah saglıkla gelsin bol bol dua edin hamiş olanlar bizde sizin gibi mutlu haberler paylaşalım inşallahCanım kanda 345 çıktı
Hayırlı geceler :) siz sağlık ocağında çalışıyorsunuz değil mi? Kan değerlerim hakkında bi kaç birşey sorabilir miyimHadi hayırlısı olsun
Oy maşallahh yaaaa belliydi zaten Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim herkese nasip etsinKan sonucum cıktı canm 345 çıktı
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinTesekkur ederim canm
Amin ınsallahHayırlı olsun sağlıcakla gelsin
Amin ınsallahhhh alahım ısteyen herkese versınOy maşallahh yaaaa belliydi zaten Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim herkese nasip etsin
Saol canm Tesekkur ederimHadi hayırlısı olsun
Tebrikler, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan sonucumu aldım 345 çıktı gebelik testimde 2 cızgı çıktı. Hamıleyımmmmmm. Çok mutluyum allah ısteyen herkese nasip etsınn
Çok sevindim canım Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllahCanım kanda 345 çıktı
Günaydın canımGünaydınnnnn
Gayet güzel testin hayırdır neden cugara içiyor imojin