- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
Amiin canım benim rabbim seninde kucağını boş bırakmasınOy oy oy Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım benim rabbim seninde kucağını boş bırakmasınOy oy oy Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Aminn canim insallahinşallah kuzum benim darısı sana inşallah hayırlısıyla
Kesinlikle canım :)herşeyin hayırlısını dile evladın erkeği kızı olmuyor :)
canim keciboybuzunu kaynatip kurmu yapican bende bu ay incir havuckuru esimede keciboynuzu yapicam yoksa bal corekotumu yapsam:)Ayyy kız adetimiz bile bir geldi tövbe yarabbimmmm şimdi girdim yazacaktum buraya .. yarın sabah gelmesi gerekti baktı ki ben bıraktım gün saymayı geleyi dedi 25.günde gelmiş oldu şimdi bu regl sapıttı iyice .. oh rahatladık ama olsun yarın gidem de 2 kg keçiboynuzu alayım
Yaa giydirecegin gunler gelsin biran once ins cok guzelerBende pembeler getirdim buraya havası değişsin topiğin güzel anne ve anne adaylarım benim :)
Sivilcem cıktııAynen bende tüm gün geldi gelecek bekledim :) hayırlısı olsun bizim vaktimiz değilmiş öbür aya inşallahh. M MaviBoncuk01 den güzel haberler alalım bari inşallah
Allahımmmmm çok cicilerrr masallahhhhBende pembeler getirdim buraya havası değişsin topiğin güzel anne ve anne adaylarım benim :)
Senin silik çıkmıştı canım noldu sonra takip edemedim kusura bakma :) regle daha var dimi .. aynen canım 6 7 tane kaybatıp sabah akiam içiricem fındık cevİz falan artık allah ne verdiyse :))))) eşine kür yap keainlkle.. biz oğlumda 2 ay yapmıştım eşime zaten bu kür 1 aylık değil en az 3 aylık oluyor biz 2.ayda faydasını görmüştük. Geçen ay 5 gün içti bıraktı zaten hep hastaydı bir sürü ilaç kullandı normal yani olmaması vallacanim keciboybuzunu kaynatip kurmu yapican bende bu ay incir havuckuru esimede keciboynuzu yapicam yoksa bal corekotumu yapsam:)
Olsun canım sakın üzülme gelirse de gelsin reglSivilcem cıktıı
Benim kız kaç mesaj okudum alıntı yapmak için listede adım yokDün ben birini listeye eklıcektım yaaa
Kimdi oo parmak kaldırsın ..
Car car konusmuslar bulamadım yazıyı
Ay insallah ya , zaten her ay umutlanıyoruz bu ayda umutlanalım :) yani su icemem midem bulanırdı en fazla 2bardak falan , suyla is yaparken resmen suyu aseriyorum :)) soguk soguk su icesim geliyorumutlandırmış olmayım ama ben kendimde bunu belirti olarak saymıştım. hiç olmadığı kadar kuruyor ağzım, hala devam ediyor bu durum
Ay insallah ya , zaten her ay umutlanıyoruz bu ayda umutlanalım :) yani su icemem midem bulanırdı en fazla 2bardak falan , suyla is yaparken resmen suyu aseriyorum :)) soguk soguk su icesim geliyor
Birde üsüyorum icim üsüyor , hasta mı olucam bilmiyorumHadi insallaahh:)) gunler gecmiyorr bata kadar
Hayırlısı kuzucum yaOlsun canım sakın üzülme gelirse de gelsin regl
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Bende grip oldum yumurtlama haftamda hemde 3 gune yazik oldu oyle cok dikkat et salgin inanilmaz.Birde üsüyorum icim üsüyor , hasta mı olucam bilmiyorum
Benim iki arkadaşımda ve ablamda ilk belirti göğüs ucundaki koyulaşma oldu ama benim düşüklerimde hiç hatırlamıyorum olduğunuYa kizlar gogus ucundaki yuvarlak ve gogus ucum kahvelesti bu bir belirtimidir