- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
inş. Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım daha bat 5-4 silik çizgi çıktı ama bakalım koyulaşcakmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım daha bat 5-4 silik çizgi çıktı ama bakalım koyulaşcakmı
canım benim Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile nasip olursa bakalımayy amin canım benim rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bir yavru nasip etsin hediyeleri benden olsun :)
Amin canım hep dualarımdasınızinş. Allah isteyen herkese nasip etsin
daha şimdiden satıldık belli olduYani biz gebe kalmayanlar nolacak hani burda devam ederiz diyorduukk
Aşk olsun mesajalrımı okumuyosunuzdaha şimdiden satıldık belli oldu
okudum canımAşk olsun mesajalrımı okumuyosunuz
canını yediğim.. elbet sevinirim...Ben hep burdayım
Sadece sen mesela bizim her hareketımıze çok sevınırsın buna emınım .
Ama bazı arkadaşlar etkıler dıye burda bebek fotosu paylaşmak olmaz canım .
Ama ben grup yonetıcısıyım
Ben atarım
Hepinizinde dualar okuyacagınızdan emınım
Ben hep burdayım dedımokudum canım
O zamna 2. topik açmam böyle düşünüyorsanızcanını yediğim.. elbet sevinirim...
insanları da bazan anlamakta güçlük çekiyorum... hassas bir insanım ama başka şeylere sanırım. . .
kim bir insanın sevinciyle üzülür üzüntüsünden sevinir ise o benden değil..
hamile kalamadı diye hamile haberine üzülen insan da benden değil.. kimse kusura bakmasın...
bunlar ayrı şeyler... elma ile armudu birbirine karıştırmamak gerek...
bakk sinirleniyorumm hee
neysee yaa ben 2 topiğede gelirim deyim geçiyim
Yok Elcom.yapmaz ole sey...:)daha şimdiden satıldık belli oldu
Yani ben kendi adima boyle dusunuyorum ne gizel de anlatabilmisim kendimi cok mutluyum bu acidan...O zamna 2. topik açmam böyle düşünüyorsanız
Burda karışık devam ederık
öyle diyosanYok Elcom.yapmaz ole sey...:)
Açmıyorum :)Yani ben kendi adima boyle dusunuyorum ne gizel de anlatabilmisim kendimi cok mutluyum bu acidan...
Anne adaylariyiz adaylarisiniz en nihayetinde topik genel dedik ama yine sen bilirsin tabi topik sahibi olarak... acarsan gormek istersen bize bi islik calsan geliriz kuzum
Ya zaten kuzu nereye biz orayaöyle diyosan
Ya zaten kuzu nereye biz oraya
Aynen oyle rahatsiz da gormedim ben pek bakalim artikAçmıyorum :)
Rahatsız olan gider
Rahatsızların bızımle işi yok
Ben bebişi düşürdüğümde haziran analarına yazdım ya ordan bı kız ben .ok etkılenıyorum falan demıstı .Aynen oyle rahatsiz da gormedim ben pek bakalim artik
sen bence gebesınben en iyisi bi süre sessiz takip edeyim sadece