- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Bata 1 gun var senın ama bence varsa çıkar ..Ben eşim iş için kalktığında yaptım 7buuck gibi sonra uyudum az önce kalktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 1 gun var senın ama bence varsa çıkar ..Ben eşim iş için kalktığında yaptım 7buuck gibi sonra uyudum az önce kalktım
banane cümle alem görse de oynıcam ben toteeemAhaha oynarsin evet ama artik varsa direk cikar siz de gorursunuz
Ovuya gore hesapliyorduk kuzum esitlendi mi senin programla bat gunun.Bat günüm benim cuma yada cumartesi gösteriyor program
Yarın sabah ilk idrarla deniyim şimdi 2 3 saat geçmiş sayılıyormusBata 1 gun var senın ama bence varsa çıkar ..
Ahahaha test krizin mi geldii:)banane cümle alem görse de oynıcam ben toteeem
ayy cok heyecanlı yarın sabahı nasıl bekliyim
kız test yapmadın mı sen dahaYarın sabah ilk idrarla deniyim şimdi 2 3 saat geçmiş sayılıyormus
testın mı yok ?Yarın sabah ilk idrarla deniyim şimdi 2 3 saat geçmiş sayılıyormus
Aslında benim 30 35 gün arası adet döngüm ama bu Ay inofolic kullandım ya erken yumurtladım 14.gün yumurtlamadan 14 gün satınca haftasonuna geliyor ve döngü 28 oluyor bu ay karısıgımOvuya gore hesapliyorduk kuzum esitlendi mi senin programla bat gunun.
Bana da yarin gosteriyor prg.
Canım yaptım ama ilk idrarla yapmadığımı farkettimkız test yapmadın mı sen daha
Canımmmm tebrik ederim çok sevindimmm var vallla gördüm bende tabikiii hadi hayırla sağlıkla gelsin kuzucuğunnnn maşallah kocamannnBence benım gibi gazmsız olun gamsızlık neymıs göreceksınız
Testim var Canım ama ısrarımı 7bucıkta yaptmtestın mı yok ?
İnşallah benımledirCanımmmm tebrik ederim çok sevindimmm var vallla gördüm bende tabikiii hadi hayırla sağlıkla gelsin kuzucuğunnnn maşallah kocamannn
atak geçiriyorumAhahaha test krizin mi geldii:)
sonuç ne çıktı ? İlk idrar daha net ama ovulosyon testinde ki gibi su ve sulu yiyecekler tüketme yine yaparsın testi varsa çıkar zatenCanım yaptım ama ilk idrarla yapmadığımı farkettim
bata 1 2 gun varya ondan yap dıyorum ..Testim var Canım ama ısrarımı 7bucıkta yaptm
Ay dur bakalım kuzum yarın çok dikkat etcem yaparken yaaasonuç ne çıktı ? İlk idrar daha net ama ovulosyon testinde ki gibi su ve sulu yiyecekler tüketme yine yaparsın testi varsa çıkar zaten
Zaten yarın regl günümüz canım. Ben kesin eminim ben de yok dün yapmıştım sabah ilk idrarla zaten olsa 2 gün kala çıkardı bende. Sende inşallah vardır ama canım yarın sabah dene bir dahaYok canım bu sabah yapmadım
Bide yarın sabah ilk idrarla deneyim kuzum içim rahat olsun tam anlamıyla yaptım deyip rahat olayımbata 1 2 gun varya ondan yap dıyorum ..
4-5 gun olsa çıkmaz ama şuan varsa çıkması lazım ..
Ama yıne de sen bilirsin ...
Tamam elinde testin vardi seninCanım yaptım ama ilk idrarla yapmadığımı farkettim
İnşallah canımm inşallah hepimiz en kısa zaman da hamile kalırızZaten yarın regl günümüz canım. Ben kesin eminim ben de yok dün yapmıştım sabah ilk idrarla zaten olsa 2 gün kala çıkardı bende. Sende inşallah vardır ama canım yarın sabah dene bir daha