- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
12.günü eğer gebelik varsa çook silik çıkıyo kuzumBenım yarın yumurtlamasan sonra 10. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.günü eğer gebelik varsa çook silik çıkıyo kuzumBenım yarın yumurtlamasan sonra 10. Günüm
Aynen kiz hqhahahha hayrlisi bklm bati bekliorumonu bende gördüm iste. ama yarısı yok gibi de anlamadım. bi de ortadan dagılmıs gibi ya emin olamadım tam :)
Hadi ya o zmn bile silik mi çıkıyor bnm bugun 7. Gun falan snrm12.günü eğer gebelik varsa çook silik çıkıyo kuzum
yumurtlamadan 12.gün sonra varsa çıkar canım bende aşırı silikti kimse farketmiyodu ablam bunda bişey yok demiştiHadi ya o zmn bile silik mi çıkıyor bnm bugun 7. Gun falan snrm
aslında kişiden kişiye değişiyor benim 11. gün gayet belirgin çıkmıştı.12.günü eğer gebelik varsa çook silik çıkıyo kuzum
ayy atsanaKızlar dün akşam ki testimde hayal çizgi gördüm ama dikkate almadım
O zaman haylaaa ümit var12.günü eğer gebelik varsa çook silik çıkıyo kuzum
O zmn beklemeye devamyumurtlamadan 12.gün sonra varsa çıkar canım bende aşırı silikti kimse farketmiyodu ablam bunda bişey yok demişti
ayy atsana
KesinlikleO zaman haylaaa ümit var
Fotoğrafta görünmüyo kuzum ama yine de atayımayy atsana
kız gördüm ben ben her seyi görüyorum zaten burdan sesleniyorum bana güvenmeyinFotoğrafta görünmüyo kuzum ama yine de atayım
Haylaa ne kuzuummO zaman haylaaa ümit var
Şaka yapıyorsunkız gördüm ben ben her seyi görüyorum zaten burdan sesleniyorum bana güvenmeyin
yok siz beni kaale almayın, vicdan azabı cekiyorum sonraŞaka yapıyorsun
Yapaydin ona da kirmisi bir cizki :)kız gördüm ben ben her seyi görüyorum zaten burdan sesleniyorum bana güvenmeyin
Biraz modu değiştirelim dedimHaylaa ne kuzuumm
Hala mi demek istedin onu anlamadim..kuzum ya mod degissin tabiiBiraz modu değiştirelim dedim
ay ahahaha yapim hemenYapaydin ona da kirmisi bir cizki :)
Everett hala demek istedimHala mi demek istedin onu anlamadim..kuzum ya mod degissin tabii