Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım erken gebelik predictor earlyErken gebelik testı mı bu ?
Erken olabılır mı acabaEki Görüntüle 2223342 Kızlar sonuç çıktı başka bahara kaldı
bugun ki yaptıgında mı erken ?evet canım erken gebelik predictor early
0.00 da ilk defa görüyorumEki Görüntüle 2223342 Kızlar sonuç çıktı başka bahara kaldı
evet bugün ki yaptığım da erken ama normal testte yaptımbugun ki yaptıgında mı erken ?
canım sağlık olsun... ocak olmaz şubat olur inşallahh..Eki Görüntüle 2223342 Kızlar sonuç çıktı başka bahara kaldı
canım sağlık olsun bence erken daha bata 8 gün var dahaEki Görüntüle 2223342 Kızlar sonuç çıktı başka bahara kaldı
evet ben de burda okudum bilmiyorum... kızımda 6 gün geçince yaptığım için önce yapsam da gösterir miydi bilmiyorumacaba kız mıydı da erkenden belli oldu??? öyle diyorlar ya bilemedimmm
Çatlamadan sonraki 7. Gün sabah verdim kanıcanım sağlık olsun... ocak olmaz şubat olur inşallahh..
sen en iyisini yaptın var mı yok mu muhabbetindense direk kan verdin ....
çatlamadan sonra kaçıncı günündü ? ama nasıl sıfır çıktı onu anlamadım...
Wihanın yumurtlamadan sonrakı 6. gunude 2 çıkmıştı değeriÇatlamadan sonraki 7. Gün sabah verdim kanı
bence de erken gibi... bekleyelim görelim ben de ilk defa 0 gördüm..Çatlamadan sonraki 7. Gün sabah verdim kanı
Kesinlikle bu sonuca güvenme derim çok erken kesin diyebilmek için bat gününe kadar beklemek en güzeli bence benim bi arkadaşımın günü geçtiği halde negatif çıkmıştı ama bir hafta 10 gün sonra 800 çıktı değeriEki Görüntüle 2223342 Kızlar sonuç çıktı başka bahara kaldı
Burda umudu kesmek yok ona bile izin yoookk