Yok dusunmuyorum valla en fazla bat gunu yaparim diyorum bakalim hayirlisi kuzumahahaha iyi yapmışsın belki o iliskiden olucak bilemeyiz
10 gün sonra falan yaparsın test sanırım
Bence normal kuzum ya.. hep kotu durumlari dusunuyoruz burda kizlardan da okuyorum oyle diyorlar belirtiler bir geliyor bir gidiyor diye. Sen simdi sali mi kan vereceksin.. her sey yolundadir merak etme.bu arada kızlar benim ağrılarım tamamen yok oldu, kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum normal mi ya bu? yine ağır iş yapmıyorum ama hicbir belirti yok.
yumurtlamadan sonra 11. günde yaptım ben. bu ay ovu kullanmadım yumurta takibi yaptırıyodum. 11. günde gayet belirgin çıkmıştı bata kadar beklemeYok dusunmuyorum valla en fazla bat gunu yaparim diyorum bakalim hayirlisi kuzum
Sen kac gun once ogrenmistin.. ovuya gore hesapladigin gunde mi yaptin hcg testini?
evet hesaplarıma göre salı 500 üstü olması gerekiyor değerin. bakalım yarın sabah bi test daha yaparım belkiBence normal kuzum ya.. hep kotu durumlari dusunuyoruz burda kizlardan da okuyorum oyle diyorlar belirtiler bir geliyor bir gidiyor diye. Sen simdi sali mi kan vereceksin.. her sey yolundadir merak etme.
Yok benimkiler erken gostertmiyorlar kendilerini:))yumurtlamadan sonra 11. günde yaptım ben. bu ay ovu kullanmadım yumurta takibi yaptırıyodum. 11. günde gayet belirgin çıkmıştı bata kadar bekleme
Battan 3 gun sonrasi 360larda bir seydi.. sonra bir daha verdigimde 690lardaydi sanirim o civarlarda cikar senin de.evet hesaplarıma göre salı 500 üstü olması gerekiyor değerin. bakalım yarın sabah bi test daha yaparım belki
daha fazla girmiyim bari aklına, bat günü yaparsın :)Yok benimkiler erken gostertmiyorlar kendilerini:))
benim gecikmenin 4. günü olcak salı günü. öyle bisey çıkması lazım. karından 5000lerde görünüyo sanırım öyle bişeydi. hayırlısı insallahBattan 3 gun sonrasi 360larda bir seydi.. sonra bir daha verdigimde 690lardaydi sanirim o civarlarda cikar senin de.
Vajinal 1500lerde gorunuyordu sanirim karindan ne kadarda gorunuyordu ki?
Hayirlisi bakalim canim..
yarın sabah test yapsan cıkar aslında :)Tünaydın mutlu pazarlar herkese.bat 2 gün.Bende çok susuzluk var hiç içmem normalde son birkaç gündür çok su içiyorum.Bir üşüyorum bir terliyorum daral geliyor.Afedersiniz goguslerime dokunamiyorum regl belirtisi degildir insallah.Hayırlısı bakalım
Bizide cagirsanaaaa
haklısın ama insan kaygılanıyor yine de kendimi cok normal hissediyorum, herkes başım dönüyor midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor halim yok falan diyince şüphe ettim :)morcivertkedi canım çok normal aklına kötü bişey getirme . Hiç belirti olmadan hamileliğini sürdürenler var ..
bende belirti olduda noldu ?
sen takvimi bosver bu ay silikleştikten sonra 14 gün sayıp batı değiştiricez :)can09e kuzu ne dicem sen takvım 28 de yumurtlama yuksek diyoya çatlama mı yoksa yumurtlamamı ?
Benımde 31 gösteriyo
canim senin bos gebeliginde bir belirtin varmiydi miverdın mı kan ?
Yumurtlama oluyor o yum gunu yani kuzum seninki denk geliyor belli ki cunku piki gorduk yarin da 31ican09e kuzu ne dicem sen takvım 28 de yumurtlama yuksek diyoya çatlama mı yoksa yumurtlamamı ?
Benımde 31 gösteriyo
Canım kendimi zor tutuyorum bu kez gününde yapayım diyorum ama bu güne kadar kalmam bile başarı:)belki yaparım sabah.nöbetçi eczane yakindaysa eşime aldırırım bugünyarın sabah test yapsan cıkar aslında :)
bence de yap varsa çıkar geç döllenme falan değilse. yoksa da daha fazla ümit etmemiş olursun :)Canım kendimi zor tutuyorum bu kez gününde yapayım diyorum ama bu güne kadar kalmam bile başarı:)belki yaparım sabah.nöbetçi eczane yakindaysa eşime aldırırım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?