ağız kuruluğu daha önce oluyo muydu? olmuyosa bu belirti olabilir çünkü benimde öyleydi. gece su içip yatıyodum ağzım aşırı kuru kalkıyodum gün içinde de bu şekildeydi. halen devam ediyor gerçi. hatta ben gebeliğe değil gribe yormuştum ama bi türlü olmadım gripKolay gelsin canim
benim isler de duru
Hicc doymuyorum bu ara agzim kuru ve sirt agrim var cook erken ama iste insan belirti aramadan duramiyor:))
hadii bakalım rast gelsin30 Aralık testi.
Selam canim.. yum.gunlerindemisin.. olmak uzere gibi?30 Aralık testi.
aaaa ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesinBir hafta arayla neden böyle kere acaba.Biri 23 Aralık diğeri 30 Aralık.Suan hastayım ve degerlendiremicem diye çok uzuluyorum
Oluyor sanirim cok takip etmedim de.. insallah ondandir:))ağız kuruluğu daha önce oluyo muydu? olmuyosa bu belirti olabilir çünkü benimde öyleydi. gece su içip yatıyodum ağzım aşırı kuru kalkıyodum gün içinde de bu şekildeydi. halen devam ediyor gerçi. hatta ben gebeliğe değil gribe yormuştum ama bi türlü olmadım grip
Hiç yok.Bu hafta hiç akıntı filan olmadı.Normal zamanda geçtiğimiz aylarda olurdu ama ilk defa bu kadar kuruluk var.Gectigimiz hafta bir akıntı oldu ama.aaaa ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesinakıntın falan varmı?
Geçen hafta kendimi yumurtlama gününde sayıyordum.Bir akıntı o vakit olmuştu.Simdi hiç beklemiyordum bu sonucu.Selam canim.. yum.gunlerindemisin.. olmak uzere gibi?
Ayy demee adetlerin duzenli mi bat kac gorunuyor normalde?Geçen hafta kendimi yumurtlama gününde sayıyordum.Bir akıntı o vakit olmuştu.Simdi hiç beklemiyordum bu sonucu.
baktım canım, ilk sayfadaki son testine de baktım 27si gibi çatlamıştır diye düşünüyorum sence? ağrıların falan da o tarihteymişOluyor sanirim cok takip etmedim de.. insallah ondandir:))
Sen takvimime baktin mi ne dusunuyorsun?
insallah hamileliktendirHiç yok.Bu hafta hiç akıntı filan olmadı.Normal zamanda geçtiğimiz aylarda olurdu ama ilk defa bu kadar kuruluk var.Gectigimiz hafta bir akıntı oldu ama.Bu konularda yardımını aldığım kimse yok,o yüzden her biriniz teşekkür ederim kızlar..
Aynen kuzum 26 sabahi denemeden sonra agrim gitti.. hadi hayirlisi diyelimmbaktım canım, ilk sayfadaki son testine de baktım 27si gibi çatlamıştır diye düşünüyorum sence? ağrıların falan da o tarihteymiş
Yasmin kullanırken 28di, şimdi üç aydır 30-31 gün oldu.Kendi arasında düzenli diyebiliriz yani,daha uzamadi hiç çünkü:)Ayy demee adetlerin duzenli mi bat kac gorunuyor normalde?
İnşallah , sende hayırlı ve sagliklica kucağına al inşallahinsallah hamileliktendirbekleyip görücez
hayırlısı insallahAynen kuzum 26 sabahi denemeden sonra agrim gitti.. hadi hayirlisi diyelimm
teşekkür ederim inşallahİnşallah , sende hayırlı ve sagliklica kucağına al inşallah
Ahaha canim benim sagol...hayırlısı insallah
ay cok heyecanlıben kendim yumurtlamadan sonra beklerken böyle heyecan yapmamıstım ahahah
ahahaha iyi yapmışsın belki o iliskiden olucak bilemeyizAhaha canim benim sagol...
Uzun aradan sonra ilk kez sabah denemesi oldu aksami migreni vardi sabahi agrim da olunca coktum tepesine ahahha tovbe est.
Atarım tabiki öyle güzel haberi alayım da Allahın izniyleMerhaba hoşgeldinn
Aminn amiinnn inşallaahh
Batını bekliyorum. Özel mesaj olarak atarsan sevirim sonra mesajlar arasında kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?