aslında bundan öncekilere cidden gerek yoktuKız bu sabah yaptık , bu akşam yapcaz :)
Bide işten gelince
Allahım eşim artık delircek nolyo sana diyo
bugün akşam daha önemli
hadi yarın son sonra istediğiniz kadar dinlenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bundan öncekilere cidden gerek yoktuKız bu sabah yaptık , bu akşam yapcaz :)
Bide işten gelince
çok güzel koyulaşma olmuş sende.masallahKız bu sabah yaptık , bu akşam yapcaz :)
Bide işten gelince
olabilir tabi, hatta ikisi de döllenirse ikiz. ayyy masallah ya değerlendirin bence hastalık falan dinlemeyin :)Merhaba kızlar.Bendeki gelişimde bu sekilde.23u ilk koyuyu gördüğüm zamandı.Oncesini sıkı bir şekilde değerlendirmiştik.Bugunde 30.test kendimce yine koyulasti.Hastayim ama değerlendirmek zorunda hissediyorum kendimi Ayda iki kez yumurtlama olur mu,siteden öğrendiğim bilgilere göre benim gibi yaşayanlar varmış.Yasmini bıraktıktan sonra çok yumurta oluşur gibi efsanelerde okumuştum:) Allahım inşallah ben ve benim gibilere amiin
Sizler sayesinde gaza geliyorum.olabilir tabi, hatta ikisi de döllenirse ikiz. ayyy masallah ya değerlendirin bence hastalık falan dinlemeyin :)
hadi rast gelsinSizler sayesinde gaza geliyorum.
Evet ya bende ill defa ovuyu bu ay denedim ya görünce heyecanlandım :)çok güzel koyulaşma olmuş sende.masallah
Canım valla yazmicam moral bozmiyim diyorum ama yazmak istedim bence yumurtan ya çatlıyor ya çatlayamadığı için böyle bir koyu bir silik, bir de en önemlisi zaten sık sık test yaparak stresin en büyüğünü yaşıyorsun hormonlar da etkileniyor farklı farklı çıkıyor. Bence de artık yapma akışına bırakabilsen keşke birazEn alttaki bugün şimdi yaptım canım
Valla canım silik de deil koyu d da vücudum bana oyun oynuyorresmen
laboquick güvenilir bence. vakti saati vardır insallah hayırlı zamanda gelir bebeğinKızlar kırmızıları gördüm 2 geçikmeli geldi ama bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum yada ateş ölçerle siz hangi testi kullanıyosunuz morcivertkedi H E Darkgod
İnşallah canım Allah bütün isteyenlere versin bu ay ümitliydim baya ama olmadı zamanı degilmiş demekkilaboquick güvenilir bence. vakti saati vardır insallah hayırlı zamanda gelir bebeğin
kullanımı hakkındada bilgi verirmisin bana ne zaman başlamak gereklaboquick güvenilir bence. vakti saati vardır insallah hayırlı zamanda gelir bebeğin
garanti olsun dersen adet biter bitmez başla. ben adetin 12. günü falan başlamıştım. ben akşam 9 gibi yapıyordum hep. ama burdaki arkadaşlar sabah yapıyor sanırım. sabah yaparsan ilk idrardan sonra 3 saat sıvı alma o zaman yap testi. akşam yaparsan da aynı şekilde. buraya atarsan zaten yorumlarız her gün :)kullanımı hakkındada bilgi verirmisin bana ne zaman başlamak gerek
Ben de aksam yapiyorum canim isten gelince 7 gibi..garanti olsun dersen adet biter bitmez başla. ben adetin 12. günü falan başlamıştım. ben akşam 9 gibi yapıyordum hep. ama burdaki arkadaşlar sabah yapıyor sanırım. sabah yaparsan ilk idrardan sonra 3 saat sıvı alma o zaman yap testi. akşam yaparsan da aynı şekilde. buraya atarsan zaten yorumlarız her gün :)
bende ondan almıştım 2 gebelik+1 ultra erken gebelik testiyleBen de bu ay ilk defa kullanacağım ovu testini bat salı günü.Eğer regl başlarsa bitince hemen teste başlamayı düşünüyorum düzenli olarak adet görmeme rağmen bence yumurtlamam çok farklı tarihlerde oluyor o yüzden 5 gün bitince hemen başlayacağım.Gitti gidiyorda uygun fiyata var içinde 30 adet sanırım laboquick
akşam sabah farketmiyor bence sıvı olayı önemli.Ben de aksam yapiyorum canim isten gelince 7 gibi..
Tabi ki kuşum, sizleri takip ediyorum. Sende olacaksın en kısa surede, hissediyorum C A N O oyy benımm bitanem buralardamıymısss :) bizi mi izliyormusss :)
Her zaman beklerım 2019 un güzel annesi