Canım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.
aynen çatlama da anlık bir şey, sonrasında yumurtalıktan atılan yumurtalar 12-24 saat salınıyor vücutta işte o ara spermle karşılaştı karşılaştı yoksa yaşCanım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.
Kime gidiyorsun canım, hastane çok soğuk geldi bana doğum yapan arkadaşım da pek beğenmemiş hemşireler falan çok ukala dedi. Bende 1 kere gittim fazla fazla fatura yazdılar sinir oldum bi daha gitmedim zaten bizim sigorta da geçmiyor. Kime gidiyorsun canım orda, gideceksen ama Neslihan Alan ı tavsiye ederim ordanben pendik medikalparka gidiyorum hep görüşleriniz nedir
Herkese merhaba, bizim de bir operasyon sonrası ilk denememizdi, ovulasyon günü birkaç gün önce oldu, beklenen adet tarihi 8 Ocak, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız, Rabbim dualarımızı kabul etsin.Merhaba arkadşlar çekinmeyın gelinn gelinn
Uğurlu listemizde adınız olsun istemezmisinizzz ?
Çıkın çıkın gelin
Merhaba hoşgeldinnHerkese merhaba, bizim de bir operasyon sonrası ilk denememizdi, ovulasyon günü birkaç gün önce oldu, beklenen adet tarihi 8 Ocak, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız, Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Hoşbulduk canım, inşallah, güzeş dileklerin için çok teşekkürlerMerhaba hoşgeldinn
Amin amin . Allahım isteyen herkese nasip etsın
Eklıyorum lısteye güzel haberler ver inşallah
Nerdensın ? Ne operayonu geçirdin ? yaşın kaç ? Tanışalım :)Hoşbulduk canım, inşallah, güzeş dileklerin için çok teşekkürler
NasipDarkgod Canım duydun mu
LezzetliCipetpet canım gözünaydınn evladına kavuşmuşsn Sağlıklı sıhhatlı bir ömrü olsun . Vatanımıza , mılletimize, annesıne, babasına hayırlı bir evlat olsun . Acısını görmeyın daima başardıklarıyla gururlanın inşallah
sen başla o zaman ilaçlara da gelsin bi an önce?
Benle tanışmadınn hihhhhhNerdensın ? Ne operayonu geçirdin ? yaşın kaç ? Tanışalım :)
Aynen canım bugün alcam ilaçları gidip de sonra gelsin üçüncü günü bı gideyimsen başla o zaman ilaçlara da gelsin bi an önce?
aa kız aşk olsunBenle tanışmadınn hihhhhh
İstanbul’dayım canım, 34 yaşındayım, iki ay kadar önce histeroskopi ve laparoskopi oldum. Rahim t şeklinde çıkmıştı Hsg sonucunda, bir de sol tüpde sıvı birikmesi görünüyordu, o nedenle laparoskopi ile birlikte yaptılar. Çok şükür tüplerin alınmasına gerek görmediler, şu an beklemedeyiz bakalım neler olacak. Siz de İstanbul’dasınız değil mi?Nerdensın ? Ne operayonu geçirdin ? yaşın kaç ? Tanışalım :)
Yumurta çatladığı gün akıntı ve ağrı oluyor tabi, tespit ettiysen mutlaka değerlendir canımBenim akıntım bel ağrım ondan mı aceba
Çok teşekkür ederim kuzum, darısı başınıza inşallah. 2019 da hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah. Siz de kavuşun meleklerinizeDarkgod Canım duydun mu
LezzetliCipetpet canım gözünaydınn evladına kavuşmuşsn Sağlıklı sıhhatlı bir ömrü olsun . Vatanımıza , mılletimize, annesıne, babasına hayırlı bir evlat olsun . Acısını görmeyın daima başardıklarıyla gururlanın inşallah
evet ultrason cihazları filan çok iyi 12 haftada hemen cinsiyeti filan söylediler daha önce çalıştığım hastaneden biliyorum maslak acıbademde bile bir profta vardı o cihazdan
benimde evim sapanbağlarında sen neresinde oturuyorsun
muayene ücreti ne kadar canım medical parkın
Evet bende İstanbuldayım .İstanbul’dayım canım, 34 yaşındayım, iki ay kadar önce histeroskopi ve laparoskopi oldum. Rahim t şeklinde çıkmıştı Hsg sonucunda, bir de sol tüpde sıvı birikmesi görünüyordu, o nedenle laparoskopi ile birlikte yaptılar. Çok şükür tüplerin alınmasına gerek görmediler, şu an beklemedeyiz bakalım neler olacak. Siz de İstanbul’dasınız değil mi?
Amin canım, inşallah en kısa zamanda Allah senin de dileğini verir, müjdeli haberleri alırız.Evet bende İstanbuldayım .
İnşallah çok beklemeden kavuşursun canım evladına
Belki okumussundur ama bende söylım benımde yaşım 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?