İdrar ı napcazokudum yanıma 2 almışım Allahtan demiştin.. ardına onu yaptın diye düşündümmm
Th canım ya keske kesmeseydın dıcem ama küstünüz sanıırm eşinleAma biz iki gündür değerlendirmedik
pişmiş tavığın başına gelmez haaaİdrar ı napcazİşimi hallettım testı yaptım . kalan idrarı döktum elımı yıkarken elim teste çarptı ve cup suya
10 dk bekledıgın halde açık mı ? dün ben testı yaptıgımda 10 dk bekledım çunku ondan önce baya açıktıYaa benim yumurtlama testim düne göre daha açık anlamadım ne oldu
Aynen bı küstümde bugün degerlendirsem olur miTh canım ya keske kesmeseydın dıcem ama küstünüz sanıırm eşinle
Bundan sonra öyle yapcampişmiş tavığın başına gelmez haaaben hemen dökmüyorum idrarı işimi bitirip öyle döküyorum
Vala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar amaAynen bı küstümde bugün degerlendirsem olur mi
Vala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar ama
Sanırım benım o yetkimi aldı töbe töbebağzıı! şeyler için ille başına gelmesi gerekmiyor kuzumm... düşünme yetisi vermiş Allah
İlaçlara başlım bari bugün
ama daha erken zaten önümüzdeki hafta yumurtlama haftan değil mi? yine iyi gibi...Benim sonucumne oldu bu teste
Geniş wc giderken kutu bardak alıyorum
Bence gayet iyi zaten senın yumrtlaman pazartesi salı değil mi ?Benim sonucumne oldu bu teste
Canım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.Vala canım çatlaıdktan sonra birlikteliğin faydası olmaz dıyolar ama
Benim akıntım bel ağrım ondan mı acebaCanım mesajını gördüm de yorum yazmak istedim. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha yaşıyor. Yani hala döllenme şansı oluyor. O yüzden değerlendirmek lazım mümkünse o günü de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?