günaydınn kuzummmGünaydınnn
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah canım inşallah
Batın neydı canım uğurlu listemıze senıde eklıyeyım ?
Evet canım adetım başladıgında doktorum başlamamı istemıştı . O gunden berı kullanıyorum ..24 Aralık canımcım. Ekle tabi :) folik asit kullanıyor musun canım
24 aralık mı ee geçmiş ya24 Aralık canımcım. Ekle tabi :) folik asit kullanıyor musun canım
Ne zaman ne demişim gıgünaydınn kuzummmmorcivertkedi ye dediğini üstüme alındım bana yazdın sandım ahahaha meğer onla dalga geçmişin
24 aralık mı ee geçmiş ya
Canım ben daha 1 kere regl oldumSATımı demişim yalnışlıkla
Bat 23 ocak yaz da ama kesin değil bayaa oynuyor benim. Geçen ay 19unda geldi bu ay 24ünde. Ocak nasıl olur kim bilir. Senin adetlerin şaştı mı yoksa günü gününe mi oluyorsun
güzel olmuş eline sağlık canımArkadaşlar dün o kadar konustuk. Evde telefondan girdiğim için ekleyememiştim şimdi aklıma gelenleri ekledım .
İlk sayfayı kontrol edin eklemedıgım varsa lütfen tekrar hatırlatma yapabilir mi
Sağol canım benım .güzel olmuş eline sağlık canım
Maria26 ne güzel parlamış seninki maşallahh:) bugün kaçta yapacaksın silikleşti mi bakalım:)
Unuturmuyuz canım benımgünaydıınn kızlar
hayırlı cumalar dualarınızda unutmayın
ayy bende mi sabaha dönsem dün akşam 7 buçukta yapmıştımUnuturmuyuz canım benım
---- Ovulasyona son 20dk
Kahvaltı yapmadım ovu yapamda öyle iççem çayımı
Canım ben daha 1 kere regl oldum
Oda kürtajdan 34 gün sonra geldi .
Diğeri normlade 15 ocakta gelmesı lazım ama takvımım 20 ocak dıyor ..
Bende tam ne zaman blmıyorum . O yüzden ovulasyon yaptım bu ay . Yumurtlama günümü bileyım ona göre hesaplayayım dıye..
doktorum 2 ay adetılerın düzensiz olup ara kanamaların olur demişti..
bence baya pike yakın olcak senin ki. bugün yarın çatlar.Unuturmuyuz canım benım
---- Ovulasyona son 20dk
Kahvaltı yapmadım ovu yapamda öyle iççem çayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?