Cok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhhYok valla ben 7.hafta dedim6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhhYok valla ben 7.hafta dedim6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
![]()
nasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyorYok valla ben 7.hafta dedim6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
![]()
offff insalllaaaaaaahhhhhCok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhh
Kız sen hamilesin git uyuben ocak sonu dedim o da hayır demedi![]()
böyle yapsaydın daha az kırılırdımKız sen hamilesin git uyudinlen biraz.
![]()
Evet canım, böyle hesaplanıyor her zaman. Mesela 40+2 de doğum yaptım 41.haftada yaptım diyorum 41in içinde olduğun için 41 diyosun öyle hesaplanır her zaman çoğu dr öyle dernasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyor
Aynen bak kk da oyle hesapliyor 4+4 5.hafta..ama bizdirek hafta gun hesabi yapiyoruz :))nasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyor
evet simdi anladım, cok mantıklı :)Aynen bak kk da oyle hesapliyor 4+4 5.hafta..ama bizdirek hafta gun hesabi yapiyoruz :))
tamam tamam şimdi anladım. beyin devrelerim yandı sanırımEvet canım, böyle hesaplanıyor her zaman. Mesela 40+2 de doğum yaptım 41.haftada yaptım diyorum 41in içinde olduğun için 41 diyosun öyle hesaplanır her zaman çoğu dr öyle der
Ayyyy inşallahh yaaa ben çok inanıyorum nedense bakalımCok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhh
böyle yapsaydın daha az kırılırdım![]()
Benim pek yok ama kismet bakalim:))Ayyyy inşallahh yaaa ben çok inanıyorum nedense bakalım![]()
Hamilelikte oluyormus oyle diyollatamam tamam şimdi anladım. beyin devrelerim yandı sanırım
ceviz de yiyorum amaHamilelikte oluyormus oyle diyolla![]()
Afiyet bal olsun.. agir islerden de kacin hep boyle pozitif ol masallah sana:)ceviz de yiyorum ama![]()
ev cok gözüme batıyo şu sıralar bi süpürge açmamak için zor duruyorumAfiyet bal olsun.. agir islerden de kacin hep boyle pozitif ol masallah sana:)
hoşgeldiiin. bende duş alıp yatmaya