Cok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhhYok valla ben 7.hafta dedim 6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhhYok valla ben 7.hafta dedim 6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
nasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyorYok valla ben 7.hafta dedim 6+3 zaten 7.hafta oluyorrr
offff insalllaaaaaaahhhhhCok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhh
Kız sen hamilesin git uyu dinlen biraz.ben ocak sonu dedim o da hayır demedi
böyle yapsaydın daha az kırılırdımKız sen hamilesin git uyu dinlen biraz.
Evet canım, böyle hesaplanıyor her zaman. Mesela 40+2 de doğum yaptım 41.haftada yaptım diyorum 41in içinde olduğun için 41 diyosun öyle hesaplanır her zaman çoğu dr öyle dernasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyor
Aynen bak kk da oyle hesapliyor 4+4 5.hafta..ama bizdirek hafta gun hesabi yapiyoruz :))nasıl yani 6 haftalık oluyor 7 sayılmaz ki. o zaman benim 1 ocakta 4+4 5. hafta mı oluyor
evet simdi anladım, cok mantıklı :)Aynen bak kk da oyle hesapliyor 4+4 5.hafta..ama bizdirek hafta gun hesabi yapiyoruz :))
tamam tamam şimdi anladım. beyin devrelerim yandı sanırımEvet canım, böyle hesaplanıyor her zaman. Mesela 40+2 de doğum yaptım 41.haftada yaptım diyorum 41in içinde olduğun için 41 diyosun öyle hesaplanır her zaman çoğu dr öyle der
Ayyyy inşallahh yaaa ben çok inanıyorum nedense bakalımCok heyecanli bundan 2 hafta sonra biz de bunlari konusalim insallahhh
böyle yapsaydın daha az kırılırdım
Benim pek yok ama kismet bakalim:))Ayyyy inşallahh yaaa ben çok inanıyorum nedense bakalım
Hamilelikte oluyormus oyle diyollatamam tamam şimdi anladım. beyin devrelerim yandı sanırım
ceviz de yiyorum amaHamilelikte oluyormus oyle diyolla
Afiyet bal olsun.. agir islerden de kacin hep boyle pozitif ol masallah sana:)ceviz de yiyorum ama
ev cok gözüme batıyo şu sıralar bi süpürge açmamak için zor duruyorumAfiyet bal olsun.. agir islerden de kacin hep boyle pozitif ol masallah sana:)
hoşgeldiiin. bende duş alıp yatmaya