- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Bizde vardı canım o dil bağı..1.ay kontrolünde farkedildi.kilo alımında sorun olmaz ama ilerisi için peltek konuşma durumu olur denmişti.ilk farkedildigi günde iki dklik bir işlemle halledildi.ama dil bağı nedir ne değildir ilk kez öğrenmiş oldum..Annen anlar var mı yokmu diye? Ağlayınca direk anlaşılıyor ki varsa
ben maalesef sallayarakDarisi bize gazsizlikher gününuz iyi olsun insallah canım benim..hep güzel tecrübeler edinelim
Çok şükür elcocumminik hastalıklar dışında bizde her şey yolunda,sen nasılsın Duru'nla
Kizlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
ayaklarınızı üşütmüşsünüzdür börek yapmaktan konu nasıl hamileliğe geldiKızlar fikri olan varmı yada böyle olupda hamilelik öğrenen carmi dün börek yapdim ondan sonra karnıma kasıklarıma öyle bi şancı doldu ki anlatamam ayakda duramaz oldum nefes alınca bile aciyordu eşim hasteneye götürecekti gitmedim hamilelik falan olur diye çünkü doktorlar hemen ine yapiyordün şancı var di bugünde sağ kasigimda bat ma var arada küçük şancı sonra batma oluyor acaba neden boyle oluyor biraz hamilelikden şüpheleniyorum ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak icin
Ayakda çok durdum o yüzden galiba canimayaklarınızı üşütmüşsünüzdür börek yapmaktan konu nasıl hamileliğe geldi
gününüz geçerse test yapın bakalım Allah gönlünüze göre versinAyakda çok durdum o yüzden galiba canim
Bendeben maalesef sallayarak
Ayy maşallahh Allah analı babalı büyütsün darısı bize sağlıkla. Ece de mi normal doğurdu canım?Kızlar ece doğum yaptı bugun bebişimizde ecede cok şükür gayet iyi haberiniz olsun
Yok abla sezeryan oldu 37. Hafta içindeyken aldı doktor beslenemiyodu anne karnında. Dışarda daha iyi beslersin dedi doktoru :) sükürler olsun küvöze falan ggirmedi gayet iyi şuan :)Ayy maşallahh Allah analı babalı büyütsün darısı bize sağlıkla. Ece de mi normal doğurdu canım?
Kızlar ece doğum yaptı bugun bebişimizde ecede cok şükür gayet iyi haberiniz olsun
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. senin de doğum hikayeni beklerizHayırlı akşamlar kızlar bu gün bende bebişimi kucağıma aldım çok şükür
Hayırlı uğurlu olsunn. Allah analı babalı büyütsüün.. maşallah.Hayırlı akşamlar kızlar bu gün bende bebişimi kucağıma aldım çok şükür
Hayırlı akşamlar kızlar bu gün bende bebişimi kucağıma aldım çok şükür
Yenı yıl hepimize uğur getirsin
*** Listeye sadece bat bekleyen arkadaşları alıyorum . Direk gebe olanları listeme almıyorum
*** Huzursuzluk çıkaran topikten uzun süre uzaklaştırılır ..
Hamile arkadaşlarımıza bir maşallah , hamile kalmak isteyen ve şuan hamileliklerini sürdüren arkadaşlarımıza dua okursanız seviniriz ..
Darısı isteyen herkese inşallah
BAT TARİHLERİ =
EVET İŞTE UĞURLU LİSTEMİZZ
MaşAllah cnm çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah amin insAllahKızçelerim, Allah'ın izniyle salı günü ipek böceğimi sağ salim doğurdum. Allah razı olsunmorcivertkedi ve H E kuzularım size haber etmişler. Ben doğumdayken ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim
Darısı hamile olup doğum bekleyen ve gebe kalmayı bekleyen kardeşlerimizin başına
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah canımDaha gün gibi,geçen sene bu zamanlar,aralikta bebek için ovulasyon testlerine bu sayfayla baslamistim.bastaH E dahil arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.Cok şükür şimdi çoğu arkadaşımın kucağında bebeği,karnında minigi inşallah kalan diğer arkadaşlarımın da mucizesi çok yakında gelmiş olsun,Ocak benim uğurlu ayım oldu,sizin Aralık olsun
Noldu kız hayırdır niye ikinciyi dusunmeyenleri anladınHamileyken insanların neden ikinci çocuk düşünmediğini şimdi çok iyi anlıyorumyarın randevum var inşallah hayırlı haberlerle gelirim ban yiyebilirim yine haber veremezsem kübo ya söylerim o size söyler
MaşAllah cnm çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah amin insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah canım
Nasılsınız
Noldu kız hayırdır niye ikinciyi dusunmeyenleri anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?