Herkesler doğum yaptı biz kaldikKızlar selam
Uzun zaman olmuş girmeyeli
Zeybltaslan canım çok sevindim sana yaa
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Darısı başımıza
Hatırladığım biMinik_ceylo @Gonulmeyvesi icecreamm bide ben kaldık
Kızlar selam
Darısı başımıza
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsunHayırlı akşamlar kızlar bu gün bende bebişimi kucağıma aldım çok şükür
Hayirli olsun hamileliğin canım.Vaktini beklemiş demek minikMaşAllah cnm çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah amin insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah canım
Nasılsınız
Noldu kız hayırdır niye ikinciyi dusunmeyenleri anladın
Saol cnm Allah razı olsun aynen öyle her şey vaktini bekliyor ya geçmiş olsun hareket yaptr bebişe kendinede dikkat et üşütme cnm idare ediyoruz bizde bulantı iştah konusunda biraz sıkıntı kıyım bu ara yarın Dr randevum var bklm ne dicek daha kalp atışı için gidicemHayirli olsun hamileliğin canım.Vaktini beklemiş demek minik ♥ biz idare ediyoruz,bebek rahatsiz,gazlı..biz yorgun,çaresiz.siz nasılsınız nasıl gidiyor
Aynen öyle kuzum biz kaldıkKızlar selam
Darısı başımıza
Civcivi çıkardı zaar TavuğumKızlar ece doğum yaptı bugun bebişimizde ecede cok şükür gayet iyi haberiniz olsun
AA bir bir geliyor bebisler ne güzelKızlar ece doğum yaptı bugun bebişimizde ecede cok şükür gayet iyi haberiniz olsun
Aaa sende miHayırlı akşamlar kızlar bu gün bende bebişimi kucağıma aldım çok şükür
İnşallah en kısa zamanda sizden de alacağız güzel haberlerKızlar selam
Darısı başımıza
Görüyom sankiiim hemen çıktı mı kuzum
Ilk 15 20 de çıktı sanki ikindi namazı kıldım bata 7 varGörüyom sankiiim hemen çıktı mı kuzum
Erkenmiş de daha.. bi kaç gün bekle bence kuzum olmayınca daha çok üzülüyoruz bakIlk 15 20 de çıktı sanki ikindi namazı kıldım bata 7 var
anaaam kocaman olmus göbekleriniz
gördüm sanki
Aynen cnm yaa bian heyecanlandim ama yok galiba cunku gittikce koyulasmasi lazimdi ama suan gozukmuyo bileErkenmiş de daha.. bi kaç gün bekle bence kuzum olmayınca daha çok üzülüyoruz bak
Test var cnm sabah yada gece tekrar yapicamanaaam kocaman olmus göbeklerinizzaman ne cabuk geciyor. siz de sağlıkla kavusun insallah.
gördüm sankidaha varmış bata, her sabah tekrarla test bolluğun varsa sabah ilk idrar daha iyi
ayyyy canım yaa vaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?