- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Yok hayatım ya sağlık ocağı hemşiresi gördü bide küvezde kaldı ya son üç dört gün Hastanede emzirdim ordaki hemşirelerde gördü ve çenesi kuvvetli maşallah iyi de emiyor ama bazen ne emziği tutabiliyor nede memeyi biberonu bile anlayana kadar tutamıyorGün gün düzelir merak etme. Anne olmak çok zor işteCanım dilinin altını kontrol ettin mi? Benim kızımın dilinin altında bağ vardı emmekte sıkıntı yaşıyordu kulak burun boğaz doktoruna götürdük iki dklık işlemle aldı. Şimdi kızım çok daha iyi emiyor
Allah yardımcın olsun canımYok hayatım ya sağlık ocağı hemşiresi gördü bide küvezde kaldı ya son üç dört gün Hastanede emzirdim ordaki hemşirelerde gördü ve çenesi kuvvetli maşallah iyi de emiyor ama bazen ne emziği tutabiliyor nede memeyi biberonu bile anlayana kadar tutamıyor ☹
Ama uyanınca bı bakim ben pazartesi günü de doktoruna hatırlatayım o da bı baksın
Bazıları işgüzar oluyor canımAllah yardımcın olsun canımKuzum ben kaç kere sağlık ocağına götürdüm 3 tane doktor muayene etti kimse var demedi kilo alımı iyi olduğu için üstünde durmadılar annem ve ablam var dedi. En son devlet hastanesinde doktora baktırdım var dedi ve çok küçük bir işlemle halettiler
Kesinlikle sor doktor özellikle baksın
Canım naptın gittin mi doktora hiçBugün karnımın alt tarafı çok ağrıdı hala geçmedi dedim test yapam koyulaşmış allaha şükür ❤ ailelere de söyledim artık
Bir prenses daha geliyorMerhaba herkese
Bugün kontrolum vardı
Herşey yolundaymis çok şükür
Haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Cinsiyet için bir tahminim var,aslında tahminden de öte dedi
Kız dedi
Bir dahaki sefer netlestiririz dedi
3 hafta sonra cagirdi tekrar ☺
Evet gönlüme göre oldu çok şükürBir prenses daha geliyor
Hayırlısı olsun canımEvet gönlüme göre oldu çok şükür
Ama inşallah değişmez sonradan
Sağol canım inşallah değişmezHayırlısı olsun canımama genelde kız dediklerinde değişmiyor
Canım naptın gittin mi doktora hiç
Oy maşallahYok canim perşembe kan verdim 3565 cıktı sonucum çarşamba aksama randevu aldım
Oy maşallahÇarşamba günü kese de görünür Allah'ın izniyle
sen nasılsın canım alışabildiniz mi?Daha gün gibi,geçen sene bu zamanlar,aralikta bebek için ovulasyon testlerine bu sayfayla baslamistim.bastaH E dahil arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.Cok şükür şimdi çoğu arkadaşımın kucağında bebeği,karnında minigi inşallah kalan diğer arkadaşlarımın da mucizesi çok yakında gelmiş olsun,Ocak benim uğurlu ayım oldu,sizin Aralık olsun
İlk defa bugün kızımla evde yalnızız canımsen nasılsın canım alışabildiniz mi?
Kuzumm nasıl gidiyor annelikDaha gün gibi,geçen sene bu zamanlar,aralikta bebek için ovulasyon testlerine bu sayfayla baslamistim.bastaH E dahil arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.Cok şükür şimdi çoğu arkadaşımın kucağında bebeği,karnında minigi inşallah kalan diğer arkadaşlarımın da mucizesi çok yakında gelmiş olsun,Ocak benim uğurlu ayım oldu,sizin Aralık olsun
yaa çok geçmiş olsun. ıhlamur iç ve bol bol c vitamini tüket canım.İlk defa bugün kızımla evde yalnızız canımbu zamana kadar hep biri vardı,son iki haftadır da esimleydik.simdi evde ikimiz çok daha iyi ve rahatız bence tek sıkıntı bizim minik büyükleri ziyaret edicem diye sehirdisina çıkınca hasta oldu
Sen nasılsın kizinlafırsat buldukca Eylül annelerini takip ediyorum,tecrubelerinizden faydalanıyorum
Annen anlar var mı yokmu diye? Ağlayınca direk anlaşılıyor ki varsaBazıları işgüzar oluyor canımben bakamadım bugün anlamadım daha doğrusu en iyisi yarın anneme söyleyeyim o baksın
Annemde baktı sağlık ocağı doktoru da yokmuş canım. Zaten 3 gündür biberon almıyoruz galiba bıraktıkAnnen anlar var mı yokmu diye? Ağlayınca direk anlaşılıyor ki varsa
Darisi bize gazsizlikyaa çok geçmiş olsun. ıhlamur iç ve bol bol c vitamini tüket canım.
bizde iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz her gün yeni bişey öğrenip tecrübe sahibi oluyorumgaz dönemimiz bitti rahatladık.
Çok şükür elcocumKuzumm nasıl gidiyor annelik ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?