- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Oh ben annemdeyim yemek derdim yok azcık dinleniyorum. Çarşamba dönerim herhalde başlar yemek temizlik derdiakşama ne yemeğiniz var kızlarr. Artık yemek bulamamaktan gına geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ben annemdeyim yemek derdim yok azcık dinleniyorum. Çarşamba dönerim herhalde başlar yemek temizlik derdiakşama ne yemeğiniz var kızlarr. Artık yemek bulamamaktan gına geldi
Çok şükür bi sıkıntı çıkmamış hep sağlıkla devam etsin Çok şükür iyi arada bir oynuyor bizimle ama binlerce kez şükür ki gayet sağlıklı doğuma hazırlanıyoruz ana kızAmin kuzum babamız çok mutlu en azından detaylı temiz çıkınca rahatladım işte bende.
Asel hanımcığım nasıl
Annende ne yemek varOh ben annemdeyim yemek derdim yok azcık dinleniyorum. Çarşamba dönerim herhalde başlar yemek temizlik derdi
Masallahhh artik son donemectesin desene ☺☺☺ rabbim saglikla evladina kavuşmayı nasip etsin inskızlar biz çıktık kontrolden. 2600 gr 47 cm olmus kızım :) kanala girmemiş vaktimizi doldurucaz sanırım. etrafta çok erken doğum hikayeleri görünce bide çatı ağrılarım olunca kanala girdi mi diye düsünüyodum bende sporlara başlıyorum artık. tamgaz
Kuzum ben Ali Ekiz e muayene oldum 450 tl verdik .kuzum hayırlı olsun tekrar :))
detaylı deyince ne kadar olmuş detaylı ben 2009da 250tl mi ne vermiştim özelde.
Oy maşallaaahhhh onun kilosunu boyunu yesinlerkızlar biz çıktık kontrolden. 2600 gr 47 cm olmus kızım :) kanala girmemiş vaktimizi doldurucaz sanırım. etrafta çok erken doğum hikayeleri görünce bide çatı ağrılarım olunca kanala girdi mi diye düsünüyodum bende sporlara başlıyorum artık. tamgaz
Benım eşiö şehir dışında canım o yüzden bugun bir kaçamak yapıyoruz kızımla mantı yapcazakşama ne yemeğiniz var kızlarr. Artık yemek bulamamaktan gına geldi
Kırmızı mercimek çorbasıAnnende ne yemek var
amiin tesekkür ederim son düzlükteyim artık çok yakınlaştı doğumMasallahhh artik son donemectesin desene ☺☺☺ rabbim saglikla evladina kavuşmayı nasip etsin ins
evet eve pilates topu getiriyorum yarından itibaren perine masajına ve 1 saat yürüyüşe başlıyorum. kolay doğum dileyin banaKuzum ben Ali Ekiz e muayene oldum 450 tl verdik .
Oy maşallaaahhhh onun kilosunu boyunu yesinler ♥
Bol bol yürü kuzum ..
ben şimdiden yürüyüşlere başladım ama doktorum çok abartma dediği için sakiiinnnn sakiiinnn ilerliyorum
Rahat kolay bir doğumun olsun kuzummamiin tesekkür ederim son düzlükteyim artık çok yakınlaştı doğum
evet eve pilates topu getiriyorum yarından itibaren perine masajına ve 1 saat yürüyüşe başlıyorum. kolay doğum dileyin bana❤
Bende mantı aldım mantı yapcaktımBenım eşiö şehir dışında canım o yüzden bugun bir kaçamak yapıyoruz kızımla mantı yapcaz
Hepimizin aklına mantı gelmiş hamileliğimde yoğurtlu şeyleri çok canım çekiyoKırmızı mercimek çorbası
Patates kavurdum canim istedi
Yoğurtlu hingel yöresel bu üçgen hamuru yogurtladim bu canim benim menum
Aa tesadüfün bu kadarı Bol sarımsaklı mıBende mantı aldım mantı yapcaktım
Patates kavurması bende uzun zamandır yapmıyorum yarın maydanozlu baharatlı güzelbi patates kavurması yapayımKırmızı mercimek çorbası
Patates kavurdum canim istedi
Yoğurtlu hingel yöresel bu üçgen hamuru yogurtladim bu canim benim menum
çok amiiinRahat kolay bir doğumun olsun kuzumm
Benımde kızım olcak ama okdr tatlı yiyorum ki annem ve ablam kızın ya simit olrak doğcak ya da tatlı olrak diyorlarÇikolataaaağğğ
Patlıcan yemeği yapıyorum yoğurtla yicemakşama ne yemeğiniz var kızlarr. Artık yemek bulamamaktan gına geldi
Yok sarımsak çooook küçücük attım yoğurtaAa tesadüfün bu kadarı ♥ Bol sarımsaklı mı