- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Patlıcanı nasıl yapıyon cnmPatlıcan yemeği yapıyorum yoğurtla yicem
Bide benimde canım yoğurtlu şeyleri cok cekiyo senin gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlıcanı nasıl yapıyon cnmPatlıcan yemeği yapıyorum yoğurtla yicem
Bide benimde canım yoğurtlu şeyleri cok cekiyo senin gibi
Aynen abla benimkide ben gördüm önce açı baktı hatta bende anlıyorum ya baktım tahmin ettim içimden sonra renkliye aldı bacağını açmış bağdaş kurmuş sanki dedi bak boş bacak arası dedi ilk olunca çok heyecanlanıyor insana meraktan ölüyo cinsiyet içinde valla şimdi ikincileri merak etmiyoruz dimievet elbette görülebiliyordur yaa. benim doktor da açı ölçüyoruz o da %70 dedi. hayırlısı bakalım kuzu merak etmiyorum nasılsa :)
Yok canım inanki Hiç aklımda bişey yok, ben Miray defne isimlerini çok seviyorum ama Hiç düşünmedik daha. Galiba ayrıntılı geçtikten sonra oğlan da kabullenirse kızı Kesinlkle sanki biri bişey demiş gibi asla kız istemiyo benim erkek kardeşim olucak diyo, Dr a sordum Bi süre hiç konuşmayın yanında, unutur inş dedi. İsmini abisine sorucaz o karar versin o seçsin. Biz 3 4 isim söyleriz yada 2 3 işte o seçsin hangisini isterseMaşallah mașallah cinsiyet kesinlesti , isim olarak ne düşünüyosun. Varmı aklında bi isim
Şimdi yazıyorum ancaAnnende ne yemek var
Bizde hangel deriz çok severimmKırmızı mercimek çorbası
Patates kavurdum canim istedi
Yoğurtlu hingel yöresel bu üçgen hamuru yogurtladim bu canim benim menum
Aynen kuzum ondan merak etmiyoruz: )Aynen abla benimkide ben gördüm önce açı baktı hatta bende anlıyorum ya baktım tahmin ettim içimden sonra renkliye aldı bacağını açmış bağdaş kurmuş sanki dedi bak boş bacak arası dedi ilk olunca çok heyecanlanıyor insana meraktan ölüyo cinsiyet içinde valla şimdi ikincileri merak etmiyoruz dimi
Yok canım inanki Hiç aklımda bişey yok, ben Miray defne isimlerini çok seviyorum ama Hiç düşünmedik daha. Galiba ayrıntılı geçtikten sonra oğlan da kabullenirse kızı Kesinlkle sanki biri bişey demiş gibi asla kız istemiyo benim erkek kardeşim olucak diyo, Dr a sordum Bi süre hiç konuşmayın yanında, unutur inş dedi. İsmini abisine sorucaz o karar versin o seçsin. Biz 3 4 isim söyleriz yada 2 3 işte o seçsin hangisini isterse
Su gibi aksın doğsun inşallah sağlıklı en kolay doğum diliyorum canımamiin tesekkür ederim son düzlükteyim artık çok yakınlaştı doğum
evet eve pilates topu getiriyorum yarından itibaren perine masajına ve 1 saat yürüyüşe başlıyorum. kolay doğum dileyin bana
amin inşallahSu gibi aksın doğsun inşallah sağlıklı en kolay doğum diliyorum canım
Patlıcanı küp küp doğruyosun tuzlu suda bekletiyosun soğan ve iki diş sarımsak kavuruyorum (sarımsagı bütün olarak atıyorum sadece lezzet versin diye ) üstüne salçayı koyup kavuruyorum üstüne patlıcanları su ve tuz koyup. suyunu çekip hafif sulu kalıcak üstüne yoğurt offf en sevdiğim sebze patlıcan patlıcandan baklava yapsalar yerimPatlıcanı nasıl yapıyon cnm
Bak sana bi tarif veriyim dene seversin bizim yörelere ait patlıcanları alacalı soyup 4 e bölüyosun uzunlamasına am dipten koparmıyosun sora tuzşu suda haşlıyosun haşladıktan sora mısır ununa bulayıp balık gibi az yaplı tavaya diziyorsun kapakla alt üst çeviyorrsun pişirirken onun üstünede topurt çok güzel olurPatlıcanı küp küp doğruyosun tuzlu suda bekletiyosun soğan ve iki diş sarımsak kavuruyorum (sarımsagı bütün olarak atıyorum sadece lezzet versin diye ) üstüne salçayı koyup kavuruyorum üstüne patlıcanları su ve tuz koyup. suyunu çekip hafif sulu kalıcak üstüne yoğurt offf en sevdiğim sebze patlıcan patlıcandan baklava yapsalar yerim
Güzel bir şeye benziyo denerim canım ben ptlıcanı hertürlü yerimBak sana bi tarif veriyim dene seversin bizim yörelere ait patlıcanları alacalı soyup 4 e bölüyosun uzunlamasına am dipten koparmıyosun sora tuzşu suda haşlıyosun haşladıktan sora mısır ununa bulayıp balık gibi az yaplı tavaya diziyorsun kapakla alt üst çeviyorrsun pişirirken onun üstünede topurt çok güzel olur
Zeybltaslan cnm bugün hastaneye gidecektin herşey yolundami nasilsin
Hicbilgi vermemiş oda yahu ben bile sinir oldumYolunda bi sıkıntı yok diye yazmadım doktornhersy temiz diyor ağrım geçmedi diyorum hızlık bise yok diyor dedim yumurta geliştiği için veya çatladığı için mi oluyor dedim onun takip ettirmek lazım iki günde bi gelisiyormu çatlıyormu patliyormu diye sınır oldum gavata
Evet kuzum kızKızlar yazdıysanız özrü dilerim pek aktif değildim birkaç aydır. Cinsiyetlerı söyler mısınız ?
@uYKuCu KoaLa
@leonunannesi
Morvampir1 Kızmıydı kuşum senın ?
@ladytombulyanak
Maria26
YEKTA61
G gamzeli_bebis
@DGokce
Hicbilgi vermemiş oda yahu ben bile sinir oldum
Aa gecmis olsun cnm yaa neden gidiyorsun bu drlaraEvet ta benim doktorlardan yana hiç şansım yok trk sevdim doktorum kardioloji doktorum bide yeni başladığım kalp damar cerrahisi doktorum
Sağlıcakla gelsin prensesim herşey hazır mıÇok şükür bi sıkıntı çıkmamış hep sağlıkla devam etsin Çok şükür iyi arada bir oynuyor bizimle ama binlerce kez şükür ki gayet sağlıklı doğuma hazırlanıyoruz ana kız
Maşallah size Allah tek avazda kurtarsın canımkızlar biz çıktık kontrolden. 2600 gr 47 cm olmus kızım :) kanala girmemiş vaktimizi doldurucaz sanırım. etrafta çok erken doğum hikayeleri görünce bide çatı ağrılarım olunca kanala girdi mi diye düsünüyodum bende sporlara başlıyorum artık. tamgaz
Evet canım çok şükür herseyi hazır artık. Sen ne yaptın başladın mıSağlıcakla gelsin prensesim herşey hazır mı