- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
Canım 10.haftada erkeğe benziyor demişti bana 12.haftada kız dedi ve çok şükür değişmedisana direk kızmı demiştiler kuzum
benim 12de erkeğe benzetti ama kendi doktorum değildi ve usgsi çok kötüydü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 10.haftada erkeğe benziyor demişti bana 12.haftada kız dedi ve çok şükür değişmedisana direk kızmı demiştiler kuzum
benim 12de erkeğe benzetti ama kendi doktorum değildi ve usgsi çok kötüydü![]()
tamam sağlıklı olsun da diyoruz da ilk olanların gönlünde yatıyor bence, erkek mi yatıyor sende:))sallamış ama tutmuş
bakalım bende 12. haftayı cok ciddiye almıyom 16da da kendi doktorum erkek derse ikna olucam pipili olduguna![]()
Yaramı açtın kızH E U Ufukta_bebek in bebişi kız çıktı bu arada
![]()
senin ondanda haberin yoktur
o kdr kenan kenan dedik düğün yaptık bebeye burda![]()
Altına imza atıyorumKuzum ben kime aday olduysam cinsiyet değiştirdiU Ufukta_bebek erkekti kız oldu Detaylı utrasyondan sonra talip ol
sonra hayal kırıklığı oluyor
kuzum hayırlı olsun tekrar :))Yaramı açtın kızhala eminiz değil mi diye soruyorum
ama Detaylıda kesinleşti açtı bacağını zilli düğün iptal
![]()
Sağol kuzumkuzum hayırlı olsun tekrar :))
detaylı deyince ne kadar olmuş detaylı ben 2009da 250tl mi ne vermiştim özelde.
oyy baya var buralarda da öyledir artık bence.. hayırlısı olsun iyi olsunlar da napalım vericez.)Sağol kuzum
Ben kliniği olan bir perinatoloğa gittim 600 bayıldım valla![]()
Hiç umut kalmadı dimiAltına imza atıyorumbugün 19 haftalık 2 bebe gördüm ikiside net değil diyor doktor
detaylı candır
H E bekle sen
![]()
Öyledir kuzum çünkü kime sorsam perinatoloğa gidecekse 500 çoğunluk 600 diyordu. Radyoloğa gideceksen onlar daha uygunoyy baya var buralarda da öyledir artık bence.. hayırlısı olsun iyi olsunlar da napalım vericez.)
Yok aşkım net kızHiç umut kalmadı dimi![]()
Devlet hastanesinemi gidiyosun cnm ondanmi vermedi acaba foto
kızzzztamam sağlıklı olsun da diyoruz da ilk olanların gönlünde yatıyor bence, erkek mi yatıyor sende:))
Nasıl sabrediyorsun ben 10. Haftada sormaya başlamıştım![]()
darısı başımaYaramı açtın kızhala eminiz değil mi diye soruyorum
ama Detaylıda kesinleşti açtı bacağını zilli düğün iptal
![]()
kuzumm ben kız istediğini biliyordum, o mesajında sanki erkek istedin gibi hissettim. :))kızzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abla nası bilmezsin aşk olsuın
babamızda kız istiyor inşalllah allah gönlümüzdekini nasip etmiştir![]()
Yaa ne güzeelİlk gebelikte çok normal canım. Benim ilk olmadığı için 15.haftada hissettim ilk hareketlenmeleri devamlı değil arada seğirme gibi oluyor yada dönüyor galiba Bi yere toplanıyor arada![]()
yok kendimi 2 durumada hazırlıyorum sadecekuzumm ben kız istediğini biliyordum, o mesajın da sanki erkek istedin gibi hissettim. :))
Göstermedi mi seninki dedarısı başıma![]()
![]()
benim kendi doktorum 16da söylicek.Göstermedi mi seninki de![]()
ayy kuzu yaa senin de kimyasalların dillere destan olmuştuu test yaptığın günlere gittim bir seneyi geçti nerdeyse kaç kimyasal oldu senin?yok kendimi 2 durumada hazırlıyorum sadece
kızda erkekte olsa o benim lokumum yerim onu![]()