Maşallah canım benim ya çok tatlıcanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa
allah razı olsun canım allah tez zamanda sizlerede nasip etsinMaşallah canım benim ya çok tatlı❤❤❤ Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin ❤
Belki bat gunu belli olur. Umudunu yitrmeSanki olsa golge falan biseyler cikardi diye dusunuyorum oyuzden cnm
Ama annesi burnu hokka gibi maşallah benim içimede kız dogdu valla darısı başımıza inşcanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
burnu cok güzel yaaa
Erkek bacım bu:))canlarım doktordan geldik
burnu cok güzel yaaa
Umutlar 3 gun sonraya deseneBelki bat gunu belli olur. Umudunu yitrme
Bende bu haftada gorur gormez aşık olmustum tipine :))canlarım doktordan geldik
burnu cok güzel yaaa
aminnnn kuzum darısı hepinizin başınaaa bende kız hissettim ama bakalımAma annesi burnu hokka gibi maşallah benim içimede kız dogdu valla darısı başımıza inş
nerden anladın pipimi gördün ceyloErkek bacım bu:))
valla yaaa hayran hayran izledikBende bu haftada gorur gormez aşık olmustum tipine :))
Masallah saglikla buyusun
Ya bende cok ozledim
Ole malesef. Insllh sen verrsn guzl haberi. ❤ ben veremedim sen ver bariUmutlar 3 gun sonraya desene
kuzuuum maşallahh pek güzel sağlıkla gelsinler inşallahh darısı başımızaa hep böyle güzel haberle geleliiimmvalla yaaa hayran hayran izledik
insan özlüyor valla gün sayıyor :)
Bana da erkk gibi geldiivalla yaaa hayran hayran izledik
insan özlüyor valla gün sayıyor :)
amin allah razı olsun canımmmm allah tezz zamanda sizede nasip etsin :)Bana da erkk gibi geldiimasllh. Saglikla kucagina al
aminnnn ablacımmmm sen ne hissettin :)kuzuuum maşallahh pek güzel sağlıkla gelsinler inşallahh darısı başımızaa hep böyle güzel haberle geleliiimm
bi kız gibi geldi bi erkek gibi hissettim kuzum kız daha yüksek gibi kısmet bakalım ne olacak :)aminnnn ablacımmmm sen ne hissettin :)
abla tahmini olunca kağıda yazıp zarfa koyuyo sende cinsiyet balonunu hazırlıcak yere veriyorsun onlar ona göre balonun içini pembe yada mavi dolduruyobi kız gibi geldi bi erkek gibi hissettim kuzum kız daha yüksek gibi kısmet bakalım ne olacak :)
neden istemiyorum deme dedin ki cinsiyet partisi yapman için bilmen gerekmiyo mu ayy ne kadan cahilimmm
kuzum bir de nasıl besleniyorsun bi liste koymuştun ona mı uyuyorsun ben de imom omega kullanıyorum..
bi gölgelik görüyorum amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?