hayırlısı canım en azından gününde geliyor o güzel.. elbette bebiş de gelecekkAdet oldm cnm ben. Kan testi de yaptrdim negatf 0.5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı canım en azından gününde geliyor o güzel.. elbette bebiş de gelecekkAdet oldm cnm ben. Kan testi de yaptrdim negatf 0.5
Evet cok sukur onda sorun yok diye seviniorm en cok da. Zamni gelnce o da olur dedgin gibjhayırlısı canım en azından gününde geliyor o güzel.. elbette bebiş de gelecekk
Üzülme cnm nasipte olsaydı olurduAdet oldm cnm ben. Kan testi de yaptrdim negatf 0.5
Sen gelme bari yaa istemiorm senii sen hamissin hamis kalÜzülme cnm nasipte olsaydı olurdu
Arkandan geliyorummm bende
Yok be gülüm olsa çıkardı yaniSen gelme bari yaa istemiorm senii sen hamissin hamis kal
Belli olmaaaz. Bak ben adet oldm inanamadim yine umudum vardi sen daha gormeden unutszlandinYok be gülüm olsa çıkardı yani
Yapmicam deyince asil yapiorz. Nolurdu az erkkler gibi takmadan yasasakBugün yapmicam test dedim yine kendime yenik düştüm
Sanki olsa golge falan biseyler cikardi diye dusunuyorum oyuzden cnmBelli olmaaaz. Bak ben adet oldm inanamadim yine umudum vardi sen daha gormeden unutszlandin
Ay aynen yaaa hic umursamazdik ciddenYapmicam deyince asil yapiorz. Nolurdu az erkkler gibi takmadan yasasak
Yaa su küçük minnosada bak masallahhh sana prenses diyesim geldicanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa
Kızlar benim tahminime gore yumurtlama günüm yarın en son salı günü ilişki oldu sizce sıradaki ilişki yum gününde mi olmali bugün mu
canımallah razı olsun allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve tüm bekleyenlere inşallah :)Yaa su küçük minnosada bak masallahhh sana prenses diyesim geldi
Cnm iyi haberler almanıza çok sevindim onede gecmis ne guzelll
Amin cnm benim insallahhhcanımallah razı olsun allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve tüm bekleyenlere inşallah :)
benimde prenses diyesim geldi ama bellide olmaz bakalım bekleyip görcez
canlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa
tesekkür ederiz teyzesi yaa evet burnu fln çok net çıkmışAy allahım bu ne güzel bişey okdr resim gördüm ilk defa yüzü bu kadar net olan bebek resmi gördüm oh maşallah herşey güzel ne güzel inşallah kandada bise çıkmaz ama çok giciksin insna bi tahmin ister ne edek merakla bekleyek mi şimdi yani ama bide şey sen vana kızcan ama tipi erkek gibi ya
tesekkür ederiz teyzesi yaa evet burnu fln çok net çıkmış
allah zeynep teyzemizede hemencik nasip etsin çifter çifter
niye kızayım beaaa içinde öyle doğmuş olabilir kuzum bekleyip görcez :)
bu fındık burunlu bir prensmi prensesmi diye
ben çok yoğun kız hissettim orda izlerken
ama 10 haftalık usgde bende erkek hissetmiştim
ben inanıyorum yakın zamanda Allah sana öyle bi ballı bebiş vericekki tüm herşeyi unutturacakIçime bise doğmadı kuzum ama bakarken bu ne guzellik dedim ilk ama tipi erkek gibi geldi belli olmaz ekrke gibi kızın olar belkide inşallah kuzum duanı yerim senin benimde adet bitti çalışmalara tam gaz devam edecem yetişecem size inşallah
ben inanıyorum yakın zamanda Allah sana öyle bi ballı bebiş vericekki tüm herşeyi unutturacak