Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi cnm once çıkmadı sabah yaptığımda yoktu kose bucak sakliyom adam evde diye yeni aldım elime hangisi dundu unuttum karistirdim gittibi gölgelik görüyorum amaaa![]()
Hee şimdii olduu.. anladımmabla tahmini olunca kağıda yazıp zarfa koyuyo sende cinsiyet balonunu hazırlıcak yere veriyorsun onlar ona göre balonun içini pembe yada mavi dolduruyo
o lsiteye uyuyorum ağırlıklı olarak.
ama canımın istediği şeylerdende tadıyorum.
çok şükürki tatlıdan tiksindim o yüzden sıkıntım yok tatlı cok severdim
ilaç oalrakta decavit verdi onu kullanıyorum o kdr :)
imom omega ne bilmiyorum abla hiç içmedimki o ne içinHee şimdii olduu.. anladımmilk olsaydı bende denerdim belki ❤
İmom omegayı bıraktın mı sadece decavit mi alıcaksın?
:)) karıştı o zaman öbür sayfada sen yazdın sandım onu kimdi ki acabasıimom omega ne bilmiyorum abla hiç içmedimki o ne için
Kuzum o da gebelikte kullanılan vitamin.imom omega ne bilmiyorum abla hiç içmedimki o ne için
:)) karıştı o zaman öbür sayfada sen yazdın sandım onu kimdi ki acabası![]()
yok abla onu hiç içmedimKuzum o da gebelikte kullanılan vitamin.
heee sansebastianmışş senle nasıl bağdaştırdım acabası :)) senin mesaj aklımda kaldı sende okudum sandım bebişi de görünce aklım başımdan gitti zaaryok abla onu hiç içmedim![]()
olabilir abla karıştırıyo insan bazenheee sansebastianmışş senle nasıl bağdaştırdım acabası :)) senin mesaj aklımda kaldı sende okudum sandım bebişi de görünce aklım başımdan gitti zaar![]()
![]()
bna alttaki bi tık daha belirgin geldi ama 5 dkda cıkmadıysa sonradan cıktıysa olabiliyo maaalesefki bu testlerde sonradan çizgiKuruma çizgisi cnm once çıkmadı sabah yaptığımda yoktu kose bucak sakliyom adam evde diye yeni aldım elime hangisi dundu unuttum karistirdim gitti![]()
Amiin ❤amin allah razı olsun canımmmm allah tezz zamanda sizede nasip etsin :)
Kuruma çizgisi olduğuna eminim cnm oyuzden umitlenmiyorumbna alttaki bi tık daha belirgin geldi ama 5 dkda cıkmadıysa sonradan cıktıysa olabiliyo maaalesefki bu testlerde sonradan çizgi![]()
Ayy yuregim hop hop etti haa
Hala adet olmadım@ogrtmen_anne sen naptin cnm
Canım gözün aydıncanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa![]()
Evet cnm gozukuyo ama heyecan yapma saatler sonra çıktı kiz kuruma cizgisi oAyy yuregim hop hop etti haasanki ben de goruorm ilkinde.
![]()
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallahcanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa![]()
Baya umutlandim yaaa ins vardır cnm lekenin arkasının gelmemeside çok umutlandiriciciddenHala adet olmadım
Son 1 gün
Test de yapmadım henüz
Olmazsam cumartesi test yapmayı düşünüyorum ☺☺en son 2 gün önce 2 damla kahverengi leke geldi
Arkası gelmedi
Sivilcem çıkmadı ki çıkar normalde
Odemim olur çok yok şimdi ama karnimda şişlik var
amin kuzummmm hepimizinki sağlıkla devam etsin tesekkür ederiz teyzesi bebeklerimizin hepsi cok güzl masaallahMaşallah canım sağlıkla devam etsin inşallahÇok güzel bir bebek
![]()
Bilmiyorum ya geçen aylar da böyle olduBaya umutlandim yaaa ins vardır cnm lekenin arkasının gelmemeside çok umutlandiricicidden![]()