- 18 Mart 2011
- 8.255
- 24.785
- 548
Amiiin zeynomGünaydın kuzum güzel haberlerle gelecen inşallah ❤
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin zeynomGünaydın kuzum güzel haberlerle gelecen inşallah ❤
Bence yarın ve sonrası daha iyi kuzum ama bugün de olabilirKızlar benim tahminime gore yumurtlama günüm yarın en son salı günü ilişki oldu sizce sıradaki ilişki yum gününde mi olmali bugün mu![]()
![]()
benim pikten önce 2 defa oldu bir de pik günü oldu kuzu :)Kızlar benim tahminime gore yumurtlama günüm yarın en son salı günü ilişki oldu sizce sıradaki ilişki yum gününde mi olmali bugün mu![]()
![]()
pik günü ve ertesi gün ile hamile kaldım bende :)Kızlar benim tahminime gore yumurtlama günüm yarın en son salı günü ilişki oldu sizce sıradaki ilişki yum gününde mi olmali bugün mu![]()
![]()
ayy inşallahh kuzuumm güzel haberlerle geliiingünaydın canlarım bugun benim içinde lokumumu görüş günüüü 2li test ense ölçümü vs yapılcak inşallah bende elifimde güzel haberlerle geliriz :)
![]()
28 günde bir adet görüyorsan ;Kızlar benim tahminime gore yumurtlama günüm yarın en son salı günü ilişki oldu sizce sıradaki ilişki yum gününde mi olmali bugün mu![]()
![]()
Güzel sağlıklı mutlu haberlerle gel canımgünaydın canlarım bugun benim içinde lokumumu görüş günüüü 2li test ense ölçümü vs yapılcak inşallah bende elifimde güzel haberlerle geliriz :)
![]()
Guzel haberlerini bekliyoruz kuzum az kalmiss saateGünaydııın kızçeler, bugün detaylımız var 12 de aşırı derecede heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır ipek böceğim
Bat gününe kadar umutlar bitmez canımBugunki testimde de çıkmadı kizlar yok sanırım bisey hayirlisi diyelim
Bata 3 var cnm yumurtlamanin 11. Günü olsa çıkardı artikBat gününe kadar umutlar bitmez canımdur bakalim
Adet oldm cnm ben. Kan testi de yaptrdim negatf 0.5
Her zmn hayrlisi olsn da insllh vardr da erkn diye cikmiodurBugunki testimde de çıkmadı kizlar yok sanırım bisey hayirlisi diyelim
ins cnm yaa hayırlı zamanda gelsinler insHer zmn hayrlisi olsn da insllh vardr da erkn diye cikmiodur