evreene niye öyle enerji yolluyonAma öyle hissediyorum
Yalan mı söyliiimmmm
Bu bana evrenden gelen bir enerjievreene niye öyle enerji yolluyon
evt canım yarın 11 ikili test yapcak :) senin ne zmn ?cnm senin kontrolün ne zamandı kusura bakma çok unutuyorum :) 2li test yaptırcaksın dimi bu kontrolünde
yanlış gelmiş oBu bana evrenden gelen bir enerji
Bugün 2 tane haşlanmış yımırta yedim aç değilimyanlış gelmiş o
sana açlıktan yanlış enerjiler geliyo
git bi yarım ekmek tost ye bidaha konuşalım
evt canım yarın 11 ikili test yapcak :) senin ne zmn ?
neyse bekleyip görcez kaderimde fettan kaynana olup gelinime bdv ye konu açtırmak varsa bilememBugün 2 tane haşlanmış yımırta yedim aç değilim
2li test yaptırcakmsın :)bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum cnm. Geçen başka doktora gtmiştim o hftaya çağırmıştı 3 hafta olacak kendi doktorumu buldum tekrar :) ona gidcem haftaya
İyi geçer kuzucum gönlünü ferah tut zilli ler bizden iyilerGirem yapam bende anketi neyim eksikEtiketlerim ayyy inşallahhh iyi geçer
Amin teyzesiii hayırlı haberlerle inşallah ikimizdeİyi geçer kuzucum gönlünü ferah tut zilli ler bizden iyiler
2li test yaptırcakmsın :)
tebrikler hayırlı olsun Rabbim artarak devamını getirsin inşallah darısı başımıza AminnnKızlar degerim 79. 4 cıktı 2 gun sonra yıne kan vercem inşallah olumlu olur
bakarsın duruma göre 11-14 hafta arası yapılıyomuş galiba.aslında bu haftada gidebilirim ama benimki 4-5 gün geriden geldiği için haftaya gideyim diyorum
İnşâllah canım amin sag ol rabbim isteyen herkese nasip etsintebrikler hayırlı olsun Rabbim artarak devamını getirsin inşallah darısı başımıza Aminnn
İnşallahhh kuzumAmin teyzesiii hayırlı haberlerle inşallah ikimizde
Inşallah sağlıklı haberler alırsın canımbakarsın duruma göre 11-14 hafta arası yapılıyomuş galiba.
benim yarın 11+6 oluyor yarın yapcaz dedi doktor :) inşallah temiz çıkar herşeyi.
aminnnn kübim güzel duaların için.Kızlarr Rabbim hepinizin bebişine sağlık sıhhat versin inşallah.
Sağlıkla gelsinler :)
Rabbim bir avaz da kurtarsın siziöyle derlermiş ya
Benim de bebişlerim yaşayabilseydi 14. haftamız da olacaktık :)
Ben gene arada sizlere yazacağım ama şuan ki gibi çok aktif olmayı düşünmüyorum, ama buralardayım bi tik etiket yeterli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?