- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
günaydınn ben de işe başladım 2 hafta aradan sonraa
Enammm geçmez bugün sana kolay gele ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn ben de işe başladım 2 hafta aradan sonraa
Aynen kuzum. Ya sürekli birbirleriyle bağırarak konuşmaları, her konuda aşırı heyecanlı olmaları Yemekleri falan bana hiç gelmiyor.
kızlar günaydın bugun kübinizin doğum günü pazartesiye hakaret etmeyin bi günlüğüne
İyiki doğmuşşsunn kübiiimkızlar günaydın bugun kübinizin doğum günü pazartesiye hakaret etmeyin bi günlüğüne
Hani test nerdeeeG gamzeli_bebis cnmcim ii ki dogdun. Her sey gonlunce olsn. Allh ii niyetli insanlr cikrsin karsina. Yavrun da hayrli evlt olsn. Darliga dusmeyin hic bi zmn. DOGUM GUNUN KUTLU OLSN MUTLU OL SENELRCEEE. SANA CICEKTEN BIR KUS YAPTM KONACAK PENCERENE
Tekrardan doğum günün kutlu olsun kuzum nice mutlu yılların olsun sevdiklerinle bebisinle birlikte ❤
G gamzeli_bebis cnmcim ii ki dogdun. Her sey gonlunce olsn. Allh ii niyetli insanlr cikrsin karsina. Yavrun da hayrli evlt olsn. Darliga dusmeyin hic bi zmn. DOGUM GUNUN KUTLU OLSN MUTLU OL SENELRCEEE. SANA CICEKTEN BIR KUS YAPTM KONACAK PENCERENE
canlarım hepinize cok tesekkür ederimmmmİyiki doğmuşşsunn kübiiim
ceylo senni bu ay ne oldu böyle ben hiç bişi anlamadım valla sen ovu testi al bence önümüzdeki ayyy karışık olmuş bence yumurtlamanGünaydıın şeker kutularım
Musmutlu haftalarınız osssuuunn
Bende haylaaaa gelen gidenler yokkk sabah testlendim gene bembeyazz iğne değse balon gibi sönüceemm ne yapsam bilemediim 2. Programın verdiği yum tarihine göre 12 gündeyim biri 10 gün geç diğeri 5 gün geç diyipp duruuuu bi aklın veriin
A aaa o neydi qııHani test nerdeee
tesekküür ederim canımmmmG gamzeli_bebis cnm dogu gunun kutlu olsun minnosunla saglikla huzurla dolu yillariniz olsun ins
Ahahahhh geceki kararlı kadına ne oldu yahuuA aaa o neydi qıı
Test de ne demek ki
Kocam aklimi celdi yapma dediiiAhahahhh geceki kararlı kadına ne oldu yahuu
Birtr tavuk vakkasını daha kaldırabilir mii bu topik bilemiyorumceylo senni bu ay ne oldu böyle ben hiç bişi anlamadım valla sen ovu testi al bence önümüzdeki ayyy karışık olmuş bence yumurtlaman
adet gelmediği sürece umudumuz var inşallah gelmez bebiş gelir :)
tesekkür ederim canımm amin allah razı olsun :)G gamzeli_bebis canım dogum günün kutlu olsun eşinle bebişinle beraber nice senelere
hazırız bizBirtr tavuk vakkasını daha kaldırabilir mii bu topik bilemiyorum
Boşver kocayı sen yahuuuKocam aklimi celdi yapma dediii