Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende bayıldım cok canlı cok cekiciKk nin rengine bayildim mor lila ne guzel oldu oyle
Çelme aklimiiiBoşver kocayı sen yahuuu![]()
Ovulasyon testi hangi marka alıyorsunuz kızlar daha önce kullanmadım eğer bu ayda tutturamazsak alayim diyorum
ben laboquick kullandım canım 2 ay 2. ayda hamile kaldım memnundum testten :)Ya çok özel olmazsa birşey sorcam ilişkiden sonra spermler geri geliyor mu sizde de nasıl oluyor sonraki durumunuz
Bende diyetteyim benimde moralim sıfırGünaysssss Kızlarrrr
Diyete başladım, moraller sıfırr sıfırrr sıfırr
Çok agresifimmmm![]()
Nice güzel mutlu yıllara canımkızlar hepinizi yerimmmmmm cok tesekkürlerrrr
hepinizi cok seviyorumm tek tek![]()
tesekkür ederiz teyzzesi inşallah aminnnnn kocamanNice güzel mutlu yıllara canımBir dahaki doğum gününde bebeğinle birlikte mumları üflersiniz inşallah
![]()
canım gözün aydın darısı başımızaH E canım bizimkinin cinsiyeti bugün belli oldu kız olacak İnşaAllah ☺
Ben labaquik verdim ilk kez kullanılan cnmOvulasyon testi hangi marka alıyorsunuz kızlar daha önce kullanmadım eğer bu ayda tutturamazsak alayim diyorum
Evet cnmYa çok özel olmazsa birşey sorcam ilişkiden sonra spermler geri geliyor mu sizde de nasıl oluyor sonraki durumunuz
Ayy masallah minik kızımız geliyo demekkkH E canım bizimkinin cinsiyeti bugün belli oldu kız olacak İnşaAllah ☺
Cnm Inş çıkar ama çıkmazsa ve sen uzuleceksen hiç gidip almaÇelme aklimiii
Gider alirim bak.
Kiz soka ugradim mor mor nolmus bunlraaa
Gozum bi degisik oldu
Senden baya umutluydum buayH E yeni bat 21 Ağustos
Aslnda cok uzuldgum solenemezCnm Inş çıkar ama çıkmazsa ve sen uzuleceksen hiç gidip alma
Ben pek takilmiyorum 5 günden başlıyorum test yapmayı çok seviyorumdelimiyim ne ayolll
Çok rahatsız edici oluyor sonrasında ya bir de bizimki her güne düştü asker sonrası olunca çok yorucu artikEvet cnm![]()