Haftaya Çarşamba inşallah Allah’tan bir mani olmazsaGünaydın dombilimmm![]()
Senin yine az kaldı valla iznine inşallahh, ne zaman çıkıyodun aşkım?
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya Çarşamba inşallah Allah’tan bir mani olmazsaGünaydın dombilimmm![]()
Senin yine az kaldı valla iznine inşallahh, ne zaman çıkıyodun aşkım?
yıllık izine mi çıkıyosun canım?Haftaya Çarşamba inşallah Allah’tan bir mani olmazsaValla o da olmasa daha dayanamayabilirdim yok işteki tipler yok köprü trafiği, ben biraz elimi eteğimi çekeyim de çocuk doğuştan stresli olmasın diom
![]()
Evet canım tesadüfen denk geldi benim bayramla birleşen bir yıllık izin atanmıştı, ondan sonra da 32. hafta doğum izni olacak inşallah. Siz nasılsınız bebiş napıoyıllık izine mi çıkıyosun canım?
Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, şiddet görecek gibiyimG gamzeli_bebis senin tuzun kuru gülersin tabiiii, ne diyet ne bişey karnındaki bebeğe dua et
Red Phoenix sende gülersin tabiii fındık kadar kızsın diyet felan hak getire
oy ben napam nerelere gidemmmm![]()
ay dombili benim daha çok var sanki yıllar varmış gibi geliyor yaHaftaya Çarşamba inşallah Allah’tan bir mani olmazsaValla o da olmasa daha dayanamayabilirdim yok işteki tipler yok köprü trafiği, ben biraz elimi eteğimi çekeyim de çocuk doğuştan stresli olmasın diom
![]()
ayy çok heyecanlı az kaldı baya baya :)Evet canım tesadüfen denk geldi benim bayramla birleşen bir yıllık izin atanmıştı, ondan sonra da 32. hafta doğum izni olacak inşallah. Siz nasılsınız bebiş napıo![]()
Oyy maşallah ona yaaayy çok heyecanlı az kaldı baya baya :)
ben de bugün işe başladım 2 hafta tatildim ..:) bebiş de büyüyor inşallahh.. :)
yok anam ufak kaçamaklar dışında bende full diyette gibiyimG gamzeli_bebis senin tuzun kuru gülersin tabiiii, ne diyet ne bişey karnındaki bebeğe dua et
Red Phoenix sende gülersin tabiii fındık kadar kızsın diyet felan hak getire
oy ben napam nerelere gidemmmm![]()
Aslında bende de kilo yok, iri kemikliyim diyorum kimse inanmıyorBen bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, şiddet görecek gibiyim![]()
İstersen benim yerime spora gidebilirsin bebişimmmmyok anam ufak kaçamaklar dışında bende full diyette gibiyim
doğum günü pastamdan bile yemedim düşün
keşke diyetli eliptik bisikletlii günlerime dönebilsem![]()
cuma devlete gideyim diyorum test sonuçları çıkmış olur.. muhtemelen akıllı vitaminlere bakmadı bir de onlar için kan veririm.. 3ağustosta da özelde randevum var 9.haftada göreyim demişti. :)Oyy maşallah ona yaa![]()
dr a gidince eliptik bisiklet yapabilirmiyim dicem zatenİstersen benim yerime spora gidebilirsin bebişimmmm![]()
ben seve seve hakkımı sana devredebilirim![]()
![]()
valla ben izindeydim yeni başladım ya daha büyük küfrediyodum kestim neyse hadii kübi.. doğum günün kutlu olsuuunn nice mutlu yıllara beybi :)kızlar günaydın bugun kübinizin doğum günü pazartesiye hakaret etmeyin bi günlüğüne![]()
![]()
Ay az kalmış hadi bakalım daha da büyümüş olur o zamanacuma devlete gideyim diyorum test sonuçları çıkmış olur.. muhtemelen akıllı vitaminlere bakmadı bir de onlar için kan veririm.. 3ağustosta da özelde randevum var 9.haftada göreyim demişti. :)
Ben sana DM den basen atayımdr a gidince eliptik bisiklet yapabilirmiyim dicem zaten
yengem dün bana fal baktı göbeğin çok çıkmıcak basenin büyücek dedi
anam daha ne kdr büyücek![]()
![]()
![]()
![]()
Nice mutlu yıllarakızlar günaydın bugun kübinizin doğum günü pazartesiye hakaret etmeyin bi günlüğüne![]()
![]()
Iyi ki doğdun güzel annekızlar günaydın bugun kübinizin doğum günü pazartesiye hakaret etmeyin bi günlüğüne![]()
![]()