- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Zaten içimden geçen zeren anlamıda çok güzel ☺
Evet kibar bi isim. ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten içimden geçen zeren anlamıda çok güzel ☺
Zerenın anlamı ne?Zaten içimden geçen zeren anlamıda çok güzel ☺
Mrblarrrr
Iyi pazarlarrrr herkesee
Olabilir cnm sicaklik erken getirebilir. Sifa olsn en azndan bisy olmaz gayet normlİyi pazarlaaarr
Bende adet oldum az önce ama wrken geldi
Termal suya falan girdim heralde o erken geitirdi
Temiz 19.günüm
Döngümün 26.günü![]()
Evet cnm sicak su etkilemistir ins sana sifa olur bu su bidahaki ay minnos gelirİyi pazarlaaarr
Bende adet oldum az önce ama wrken geldi
Termal suya falan girdim heralde o erken geitirdi
Temiz 19.günüm
Döngümün 26.günü![]()
Kaç günün varki cnm adeteHamisler veya tecrubeliler bi bakar misinz. Bugun regl sancisi gibi bisy var bende. Az once hasta olcam zannttm baktm ki hem beyaz hem de sefff uzayan bi aknti gordm. Bat 24ndekafam karsti sizce nolabilir. Ovu testim de yok bakim
Bilmiorm ki yaa 24nde adet cnm. Insllh bebisimdendr bu hallerKaç günün varki cnm adete
Tekrar mi yumurtladin yoksa yenimi yumurtluyosun acaba
Canım adete yakınsa genelde hamilelik belirtisi oluyomuş bu akıntı türü inş. Bebiştendir canımBilmiorm ki yaa 24nde adet cnm. Insllh bebisimdendr bu haller![]()
InsllhCanım adete yakınsa genelde hamilelik belirtisi oluyomuş bu akıntı türü inş. Bebiştendir canım![]()
Bata kaç gün var canım ona göre yapabilirsin çok erken yapınca da çok karışık bir durum oluşuyor kendimden biliyorum ama yaklaştıysa yap derimInsllh
Test yapsam mi tekrr yaailk defa bu ay tahmini yum haftasi calistk. O yuzden azck umutlndm.
Canım az kalmış zaten bata yap istersen çıkar tahminimce hadi inş vardırInsllh
Test yapsam mi tekrr yaailk defa bu ay tahmini yum haftasi calistk. O yuzden azck umutlndm.
En erken 12.gün bakın diyorlar canım ama garanti 12 gün de geçsin öle bakYumurtlamadan sonra kaçıncı gün gebelik testinde çift çizgi çıktı.. ya da kanda ne zaman öğrendiniz? Yumurtlama gününü bilip de 11. Gün negatif olup sonra pozitifleşen oldu mu
2 3 gun once yaptm negatftiBata kaç gün var canım ona göre yapabilirsin çok erken yapınca da çok karışık bir durum oluşuyor kendimden biliyorum ama yaklaştıysa yap derim
Bugun pazar yaaCanım az kalmış zaten bata yap istersen çıkar tahminimce hadi inş vardır![]()
Öyle yap canım o zaman hem bi gün daha geçmiş olurBugun pazar yaabelki yarin alirim. Insllh
![]()
Aynn. Malum sivilcem de cikmadi halaÖyle yap canım o zaman hem bi gün daha geçmiş olur
Ksr bakma yaa yukarda yazmissin zaten 3 günün kalmış ins ins ins bebistendirBilmiorm ki yaa 24nde adet cnm. Insllh bebisimdendr bu haller![]()