2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bu arada gelin tacı ve buketi arayan bayanlar icinde cok güzel bir yer önerebilirim. Ben de oradan alacağım.
Bana lüüütfen :KK54:
Buarada bütün beyaz eşyalarım alındı hepsini arçelik tercih ettim ayrı ayrı markalar olmaması adına birde çocukluğumdan beri evimizde arçelik kullandığımız için :KK51:

Fiyatlar nasıldı ve modelleri yazar mısınız ben de bosch almayı düşünüyorum
Tabi ki:)
Bulaşık makinem: SMI67MS00T
Çamaşır makinem: WAW2856XTR
Buzdolabı:KGN86AI42N
Çay matik: TTA5603
Kettle:TWK8612P
Ütü:TDI953222V
Tost makinesi:TFB4402V

hepsi peşinde toplam 17.600 TL tuttu. Dügün tarihine yakın birde kurutma makinası almayı düsünüyorum

Tabi ki:)
Bulaşık makinem: SMI67MS00T
Çamaşır makinem: WAW2856XTR
Buzdolabı:KGN86AI42N
Çay matik: TTA5603
Kettle:TWK8612P
Ütü:TDI953222V
Tost makinesi:TFB4402V

hepsi peşinde toplam 17.600 TL tuttu. Dügün tarihine yakın birde kurutma makinası almayı düsünüyorum
Baya uçukmuş fiyat bu kadar beklemiyordum

Baya uçukmuş fiyat bu kadar beklemiyordum
Aslında daha da uçuktu fakat indirim yaptılar. İlla son model almak zorunda değilsin canım. Daha uygun modelleride var. Ben geniş bir buzdolabı almak zorundaydım ve en güzel fiyat performans boschdaydı. Arçelikle buzdolabında fiyatı aynı cektiler ama bosch A+++ dı ve bir sürü özelliği vardı.
çamaşır makinasında da dediğim gibi en son çıkan serilerden seçtim hep Almanya üretimi olanlardan. Bu yüzden tabi fiyatları bi tık yukardaydı:)

Merhaba herkese. Ben de inşallh bu yaz evleneceğim ve beyaz eşya bakmaya başladık. Çevremdekiler herkes farklı farklı şeyler söylüyor. Borsh marka artık eskisi gibi kaliteli değil diyorlar. Annem buzdolabı vestel al gitsin diyor. Vestel buzdolapların araştırdım baya da memnun olanlar var. Burda kullanan war mı? Tavsiye ediyor musunuz? Buzdolabı alırken fiyat ve performans dengesini iyi ayarlamak istiyorum.

Kızlar çeyiz vs derken bugüne kadar aldıklarınız toplamda ne kadar tuttu? Az çok aldıklarınızı da belirtirseniz sevinirim listeme eksikleri ekleme yapacağım az çok da fiyat bilgim olsun istiyorum :KK23:
Biz hiç toplu hesap yapmadık tam bilmiyorum ama beyaz eşyalarımı biliyorum:) bizde bosch tercih ettik. Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, ocak ve ankastre set 12 bin lira tuttu. Orta modellerini seçtik markanın.

Biz hiç toplu hesap yapmadık tam bilmiyorum ama beyaz eşyalarımı biliyorum:) bizde bosch tercih ettik. Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, ocak ve ankastre set 12 bin lira tuttu. Orta modellerini seçtik markanın.
Ben de sadece beyaz esyalari biliyorum digerlerini genelde parca parca aldik. Beyaz esyalarim da samsung marka buzdolabi, bulasik makinesi ve camasir makinesi (kurutma ozelligi de var) hepsi 9 bin ama indirim zamani almistik biz

Bende aynı sizin gibi orta modeller seçmek istiyorum ve bosch almak istiyorum kodlarıyla birlikte yazabilir misiniz rica etsem

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar? Benim eşyalarım geldi salon , yatak odası ve giyinme odası.. ama ev temizliği büyük dertmiş. Ben temizledikçe pisleniyor ustalar ayakkabılarla giriyor. Kısır döngüye girdim diyebilirim.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar? Benim eşyalarım geldi salon , yatak odası ve giyinme odası.. ama ev temizliği büyük dertmiş. Ben temizledikçe pisleniyor ustalar ayakkabılarla giriyor. Kısır döngüye girdim diyebilirim.
Evett temizlik isi gercekten bitmiyor disardan yeni gelen her sey evi kirletiyor 😅

Bence gelinlik tamamsa neden bekliceksinki yaptir o da ciksin aradan.
Ben dugunden sonra yapcagim icin o konuyu dusunmedim hic tabi :)
Düğünden sonra yaptırmayı düşünüyorum bende saçmalama yaptır aradan çıksın düğünden sonra uğraşmak istemezsin diyenler oldu sizin düğünden sonra güzel oldu mu merak ettim

Merhabalarrrrr eylul gelini olarak sizleyim rabbim herşeyi gönlümüze göre versin nasılsınız kızlar kendimi tanıtmam gerekirse 28 yaşındayım istanbul gelin gelecegim

X