2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

oo çokda yeniymiş yasınızda küçük değil aslında özgürlük meselesi zaten nişanlıykende bitiyor alıştırma oluyo ama maddiyat skntı tabi en zoruda o olsa gerek :)erkek ailesi uzakta olması en iyisi :)neyse iyi olmanıza sevndm siz evliliğin sorumluluklarından şikayetçisiniz :)
aynen yoksa güzel bir şey sevdiğiniz biriyle her zaman beraber olmak falan. ama nişanlıyken kesinlikle farklıydı bu kadar sorumluluk yüklenmiyor. malesef biz karşılıklı oturuyoruz ailesiyle :)

bnmde 6 temmuz yaa bu düğün çıkıs dans müziği filan varmı yaa hep duydugumuz şarkılar olmasın istiyorum :)
Aaaa ne guzel😊😊Hiçbirşey yok kimse sormadı da bizde dusunmedik aslında bi eski şarkı var olmazsa onu isticem türkan şorayin bi filminde caliyordu🙈 görünce aşık oldum o güzel gözlerine... çıkış muzigi yapabilirim🤭🤭 dansa da aşıklar şehri olabilir

aynen yoksa güzel bir şey sevdiğiniz biriyle her zaman beraber olmak falan. ama nişanlıyken kesinlikle farklıydı bu kadar sorumluluk yüklenmiyor. malesef biz karşılıklı oturuyoruz ailesiyle :)
allah kolaylık versin o zmn yakın oturupda memnun olanı görmedm zaten hele ilk başlarda :)

Ben üstünü beğendim ama basen bölgesine yapışmış olmasını beğenmedim. Bence A kesim olsaymış daha hoş olurmuş
balık modelde basen yapışıyor mecburen :) a kesim beni zayıf gösterdi diye düşünmedm helen modeller cok hoş onuda 1 ay önce kuzenm giydi malesef :)

balık modelde basen yapışıyor mecburen :) a kesim beni zayıf gösterdi diye düşünmedm helen modeller cok hoş onuda 1 ay önce kuzenm giydi malesef :)
Bende zayıfım ama balık modeli kendime de yakıştıramıyorum benim hayalimdeki de helen model veya a kesim ikisi daha hoş ve zarif görünüyor. Herkesin kendi zevki sonuçta senin içine sindiyse ne mutlu :)

çok uygun almıssınız hangi kuaför bana 1500den aşağı fiyat vermediler :)
Siz Ankarada misiniz? Düğününüz yakınmış anlaşmışsınızdır heralde kuaförle, bu lilium kuaförün fiyatı dediğim gibi salon yönlendirdi anlasmalari varmis, ama ben henuz yuzyuze gidip konuşmadım. Aklimda bide basak kuaför vardı onlarada yazdim 1000tl dediler dugun gunu icin. Orasi da guzel bi yer bence.
Siz nereyle anlastiniz?

Siz Ankarada misiniz? Düğününüz yakınmış anlaşmışsınızdır heralde kuaförle, bu lilium kuaförün fiyatı dediğim gibi salon yönlendirdi anlasmalari varmis, ama ben henuz yuzyuze gidip konuşmadım. Aklimda bide basak kuaför vardı onlarada yazdim 1000tl dediler dugun gunu icin. Orasi da guzel bi yer bence.
Siz nereyle anlastiniz?
Başak iyi bencede liliumda ben kaş aldrmstm hosuma gitmemişti o yuzden olumsuz Bi imajı var benim için bende Mustafa demiralp var oraya gidicem ama hasan yılmazı tavsiye ederim cok iyi saç konusunda 800e yapıyor ama İnstagramdan bakın cok iyi ben yer bulamadım gec kaldım anlaşmak için :KK43:tabi 800 sadece saç fiyatı ben de 750 ye anlastm sadece saç için

Bende zayıfım ama balık modeli kendime de yakıştıramıyorum benim hayalimdeki de helen model veya a kesim ikisi daha hoş ve zarif görünüyor. Herkesin kendi zevki sonuçta senin içine sindiyse ne mutlu :)
Aynen ZTen trend a kesim helen su an kabarık hiç hiç düşünmemiştim ama balık hep hayalimdi cok istediğim model olmadı ama bütün olarak iyi gibi sanırı. 😁😁

Başak iyi bencede liliumda ben kaş aldrmstm hosuma gitmemişti o yuzden olumsuz Bi imajı var benim için bende Mustafa demiralp var oraya gidicem ama hasan yılmazı tavsiye ederim cok iyi saç konusunda 800e yapıyor ama İnstagramdan bakın cok iyi ben yer bulamadım gec kaldım anlaşmak için :KK43:tabi 800 sadece saç fiyatı ben de 750 ye anlastm sadece saç için
Parisli cemili biliyo musunuz armada da, orasi nasil acaba, sac makyaj prova 800tl yazmislar websitelerinde.
Bu arada kınayı ne yazıcaksınız? Onun icin bi mekan bulamadim ben 50kisi civari cok buyuk olmayan bi yer arıyorum ama heryer cok buyuk 200kisilik falan

Parisli cemili biliyo musunuz armada da, orasi nasil acaba, sac makyaj prova 800tl yazmislar websitelerinde.
Bu arada kınayı ne yazıcaksınız? Onun icin bi mekan bulamadim ben 50kisi civari cok buyuk olmayan bi yer arıyorum ama heryer cok buyuk 200kisilik falan
Patis kuaförü duydum ama fiyatları o kdr uygun değildir diye duymustum kına düğün bir benm ama ilk basta ayrı yapmayı düşürken bakmsıtom mekanlara az sayıda olacaksa altınköy var hamamönü var hisar kasrı var buralar küçük ama tarih nedir yer olmayabilir hafta sonu için coktan tutulmustur bu sene için

Kızlar gelinliğim nasıl sizce kafamdaki model cıkmasada pozitif bakmaya çalısıyor um 😔Eki Görüntüle 2278078

hayalindeki nasıldı bilmiyorum ama kesinlikle çok güzel duruyor bende balık istemiştim ama nişanlım izin vermedi istediğin kadar açık olsun ama balık olmasın demişti :KK70: için rahat olsun çok güzel gözüküyorsun :KK200:

20 nisanda evlendim. üzgürlüğüm birden sıfırlandı. ama eşimle aramız çok iyi ya çok anlayışlı bak ona bişey demiyorum. sadece artık maddi açıdan daha rahat olamıyosun. bir de tabiki erkek aileleri sıkıntıları var hiç girmek istemiyorum. zaten hayat kalitenizi düşürüyolar yaptıkalrı muhabbetlerle :KK70: evlendiğin için sürekli bir beklenti vs.. ayy valla bıktım :KK70:

şuan sayende arkama bakmadan kaçasım geldi :KK70: evlenmekten zaten korkuyordum bu işe kalkıştım şimdi bunu okuyunca bi ne yapıyorum ben dedim evlenince en çok korktugum şey özgürlüğümün kısıtlanması hem maddi hem manevi anlamda bunu duymak kötü oldu.. üstelik ben yıllardır ailemle de değil yalnız yaşıyorum ve inanılmaz özgür büyütüldüm ben ne yapıcam yaaa :110::110:

şuan sayende arkama bakmadan kaçasım geldi :KK70: evlenmekten zaten korkuyordum bu işe kalkıştım şimdi bunu okuyunca bi ne yapıyorum ben dedim evlenince en çok korktugum şey özgürlüğümün kısıtlanması hem maddi hem manevi anlamda bunu duymak kötü oldu.. üstelik ben yıllardır ailemle de değil yalnız yaşıyorum ve inanılmaz özgür büyütüldüm ben ne yapıcam yaaa :110::110:
bende yalnız yaşıyordum maddi manevi açıdan özgürlüğümün sınırı yoktu yani :KK70: ama kısıtlanıyo :)

yo
yaa suan aynıyız desene çok bocalanıyormu kendim gibi birini bulmuşken sorayım hemen zorlanıyormusun alışabildinmi
yok valla alışamadım. ben bir de çok akraba ziyaretlerini sevmem. kendi akrabalarımla bile genelde bayramdan bayrama görüşürüdüm. zaten farklı illerdeeydik. ama şimdi onun akrabaları da var herkes de bir baskı sen gelinsin görüşceksin vs. rahat gezemiyorsun zaten maddi açıdan da o kadar kolay olmuyor artık :)

yo
yok valla alışamadım. ben bir de çok akraba ziyaretlerini sevmem. kendi akrabalarımla bile genelde bayramdan bayrama görüşürüdüm. zaten farklı illerdeeydik. ama şimdi onun akrabaları da var herkes de bir baskı sen gelinsin görüşceksin vs. rahat gezemiyorsun zaten maddi açıdan da o kadar kolay olmuyor artık :)

yaa biz aynıymışız bende akrabalarıma gitmem sevmem bayramdan bayrama oda bazen tatilde oluyorum ona bile gitmiyorum ve nişanlımın aileside çok akraba düşkünü gidelim gelelim gezelim daha şimdiden bunaldım ve çok gelenek görenekciler ben değilim yok sen gelinsin yok şölesin bölesin şimdiden bunaldım evlenince dahamı çoğalıcak bunlar

yaa biz aynıymışız bende akrabalarıma gitmem sevmem bayramdan bayrama oda bazen tatilde oluyorum ona bile gitmiyorum ve nişanlımın aileside çok akraba düşkünü gidelim gelelim gezelim daha şimdiden bunaldım ve çok gelenek görenekciler ben değilim yok sen gelinsin yok şölesin bölesin şimdiden bunaldım evlenince dahamı çoğalıcak bunlar
aynen ben de değiilim öyle. o yüzden beni beklentileri çok yoruyor. benim eşim de çok düşkün ailesine akrabalarına. bence sen kendin gibi davran. yani canın istemiyorsa görüşme. kendi hayatını kısıtlayarak yapma ya da. ben öyle yaptığım için şimdiden bıktım daha 2 aylık evliyim. düşün bak düğünün ikinci günü halaları güya annesine demiş ki davet bekliyoruz. durun ya bi bismillah yeni evlenmişiz dimi ama..

yo
Ya bende öyleyim. Nefret ediyorum şöyle ailelerden erkek ailelerinden. Evlenmsiim bi rahat birakin dimi.. illa aramcak gidilcek gelincek. Valla bazen benim de kafam atiyo birakip gidesim geloyo herseyi yol yakinken.

Ya bende öyleyim. Nefret ediyorum şöyle ailelerden erkek ailelerinden. Evlenmsiim bi rahat birakin dimi.. illa aramcak gidilcek gelincek. Valla bazen benim de kafam atiyo birakip gidesim geloyo herseyi yol yakinken.
ya bak vazgeçme seviyorsan. ama kesinlikle taviz verme. sen istemiyorsan sırf onlar istiyo diye görüşme mesela. akrabalarına daha mesafeli dur. ben artık öyle yapıyorum akrabalarına merhaba nasılsınız bitti. çünkü kendi akrabalarıma da öyleyim. keşke en başından da böyle yapsaydım bu kadar darlamazlardı çok pişmanım. bir de sürekli gelelim gidelim çağırdılar gitmezsek ayıp olcak çağıralım ayıp olcak. ya ben çalışıyorum. artık zaman eskisi gibi değilki millet işsizmiş bu kadar yoğun değilmiş. büyük şehirlerde işten çıkınca eve gelmek bile saat 19.30. küçük yerlerde alışmışlar bunları hala uygulama derdindeler. anlayışsız cahil akrabalardan nefret ediyorum. isnanı evlilikten eşinden soğutuyolar.

X