• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hihih kimseyi es geçmemeye çalışıyorum bitanem, fark etmişsin teşekkür ederim ♥
senin takvimde 19 gün diyor, hadi bakalım en doğru zamanda teşrif etsin inşallah beyefendi =)
bakalım Derin hanım gelecek mi :KK49:
Gelecek inşallah kuzum annesinin kollarına hayırlısı ile :)

Kızlar yorumlarsanız sevinirim bat a 11 gün var şimdi bu 7.gün pik yapmış mı yapmamış mı ben birşey anlamadım

Eklentiler

• IMG_20181112_203457.webp
    IMG_20181112_203457.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Çok streslenince karın kasılmaları yaşıyorum çok ağrılı oluyo canım bu sefer çok çok daha fazlaydı ve 3 gün sürdü kasıklarımdaydı ağrı bu seferde çok korkuyorum bebişe bi şey oldu mu diye ?
Korkma canım daha da stres yapma kendine. Kasılma durumunu doktora söyle mutlaka genel bi kasılma durumun olsaydı magnezyum eksikliği aklıma gelirdi ama senin streste oluyormuş sadece karnın bide . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres olmana her ne sebep ise de düzeltsin inşallah

Kızlar yorumlarsanız sevinirim bat a 11 gün var şimdi bu 7.gün pik yapmış mı yapmamış mı ben birşey anlamadım
Bakınca en koyu 7. Gün görülüyor değerlendirdiniz umarım canım. Gün sıralamasını adetin başlangıcından mı yazdın yoksa bitişinden itibaren mi ?

Korkma canım daha da stres yapma kendine. Kasılma durumunu doktora söyle mutlaka genel bi kasılma durumun olsaydı magnezyum eksikliği aklıma gelirdi ama senin streste oluyormuş sadece karnın bide . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres olmana her ne sebep ise de düzeltsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun bugün kontrol var heyecandan uyuyamadım da :olamaz:

Bakınca en koyu 7. Gün görülüyor değerlendirdiniz umarım canım. Gün sıralamasını adetin başlangıcından mı yazdın yoksa bitişinden itibaren mi ?
Canım adetin başlangıcından İtibaren yazdım bu ay 2 hafta kadar önce rahim filmi çekilmiştim yumurtlamaya etkisi var mı bilmiyorum ama 8 ve 9 günü ayrıca da dünü degerlendirdim ve günaşırı devam edicem Adete kadar inşallah hayırlısı olur tatlım

Kızlar dün doktora gittim bebeklerden bir tane si Keyifçi bacak bacak üstüne atmış yatıyor diğeri altta taklalar atıyor parmağını emiyor ay çok hoşuma gitti cinsiyetleri henüz belli değil haftaya ikili teste gireceğim belli olur mu acaba

Ayy ne tatliiiii :)
Masallah onlara❤
Ikilide soylerler pozisyonda uygunsa.
Kasar meseleside kars kasari aklinda olsun canim

Canım adetin başlangıcından İtibaren yazdım bu ay 2 hafta kadar önce rahim filmi çekilmiştim yumurtlamaya etkisi var mı bilmiyorum ama 8 ve 9 günü ayrıca da dünü degerlendirdim ve günaşırı devam edicem Adete kadar inşallah hayırlısı olur tatlım
Hayırlısıyla gelsin miniğin inşallah

Bende özledimmmmmmm
aMa yazacak biseyim yok ki:KK43:
Bat bekliyorm
2 gün sonra
Bol antibiyotkli bir ay geçirdim bacım.
Beklentim yok o yüzden.
Sen napıosunn
geçmiş olsun canım. sen yine de beklentim yok deme, hiç belli olmaz ;)
benim de bata 1 hafta kaldı gibi, malum düzensiz net bir şey diyemiyorum.
sen doğal denemeye devam mı canım? herhangi bir tedavi vs. durumu var mı bu aralar?

geçmiş olsun canım. sen yine de beklentim yok deme, hiç belli olmaz :KK66:
benim de bata 1 hafta kaldı gibi, malum düzensiz net bir şey diyemiyorum.
sen doğal denemeye devam mı canım? herhangi bir tedavi vs. durumu var mı bu aralar?
Saolasn bacım
Benim yarın bat ama bugun gelir.Sızlamalarım başladı.
Evet ocakta bi gitcm dra prosedürü konuscamaya mayıs gibi de tüpe geccez kısmetse...
İnsallah gelmez yavrum seninki..

Güzel heyecanlar :) insallah hersey yolundadir
Ne hayallerle gitmiştim bebeğimi görürüm belki diye ama sormasam iyi olduğunu bile söylemicekti kadın bazen devlet hastanesinden soğuyorum ama el mahkum :63: çok şükür iyiymiş kuZum söyleyebildi iki değer yazdı kağıda ama ne olduğunu bilmiyorum

Ne hayallerle gitmiştim bebeğimi görürüm belki diye ama sormasam iyi olduğunu bile söylemicekti kadın bazen devlet hastanesinden soğuyorum ama el mahkum :63: çok şükür iyiymiş kuZum söyleyebildi iki değer yazdı kağıda ama ne olduğunu bilmiyorum
Canım sorun olmadıkça bazı doktorlar yorum yapmıyor yoğunluktan sanırım. Ultrason çıktısı verdiyse sakla gelişimini sen bile takip edersin. Değerlerin ne anlama geldiğini netten bak istersen

Back
X