• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tuhafmış doktor da değiş canım bende devlette muayene oluyorum özel yok oturduğum ilçede inan özelden iyidir diyorum. O kadar ilgili ki herşeyi ayrıntılı anlatıyor bazen bana gösteriyor bak başı kolları kalbi vs diye :) beslenme önerisinde bulunuyor. Gün veriyor gelmem için .velhasıl bu süreçte doktor çok önemli özel yada devlet farketmiyor
Kesinlikle öyle canım arkadaş aynı hastanede başka bi doktora gidiyo onun gittiği de senin anlattığın gibiymiş bi dahaki sefere ona gidecem inşaallah 10 gün sonra ikili testin sonucu çıkacak onda da rica edicem doktordan gösterirse bakalım bi kere bile göremedim bebeğimi ne yazık ki

Kizlar merhaba persembe sezeryan oluyorum bebegim kilo almio cati muayenesinde kemik dar ve kanala daha bebek girmemis dualarinizda bizi de unutmayin allaha emanet olun hepinizi cok sewiorm iyiki varsiniz hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum diger arkadaslara da insallah bi an once hamis kalmalarini nasip etsin allah
Allah yardımcın olsun canım sağ Salim bebeğini kucağına al inşaallah

Eklentiler

• IMG_20181113_141003.webp
    IMG_20181113_141003.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
Çok streslenince karın kasılmaları yaşıyorum çok ağrılı oluyo canım bu sefer çok çok daha fazlaydı ve 3 gün sürdü kasıklarımdaydı ağrı bu seferde çok korkuyorum bebişe bi şey oldu mu diye ?
Bende fmf var karın ağrıları yaşıyorum genetiğine baktırdın mı

Kizlar merhaba persembe sezeryan oluyorum bebegim kilo almio cati muayenesinde kemik dar ve kanala daha bebek girmemis dualarinizda bizi de unutmayin allaha emanet olun hepinizi cok sewiorm iyiki varsiniz hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum diger arkadaslara da insallah bi an once hamis kalmalarini nasip etsin allah

Sağ salim gelsin bebeğin cnm dualarımdasın rabbim yardımcın olsun .

7.haftamdayım iştah artışı oldu bende ya benim gibi olanlar var mı
Masallah canım. Normalde midenin en kötü olduğu zamanlardasın aslında iştahının yerinde olması gayet güzel :) tabi karbonhidratlardan çok meyve sebze ceviz yoğurt ye yarasın bebişine

Yok canım bi sürü hastane gezdim bebekten kaynaklanmıyor normalde de vardı psikolojik dediler anca antidepresan hapı veriyorlar gebelikte onu da vermiyorlar zaten
Fmf senin genetiğinle alakalı cnm zaten bebekten olduğunu bende sanmıyorum doğuştan benim ve teşis koymak içi genetik test yapıp öyle anlıyorlar çoğu dr teşisi koyamıyor 30 yaşında öğrendim mesela ben karın ağrısı eklem ağrısı yaşadım senelerce

Fmf senin genetiğinle alakalı cnm zaten bebekten olduğunu bende sanmıyorum doğuştan benim ve teşis koymak içi genetik test yapıp öyle anlıyorlar çoğu dr teşisi koyamıyor 30 yaşında öğrendim mesela ben karın ağrısı eklem ağrısı yaşadım senelerce
Seninde streslenince mi oluyo canım hiç yapmadılar o testi liseden çıktım başladı benimde iyi bi doktora gittim psikolojik bu senin gibi kaç hasta geliyo dedi bazen aylar geçiyo hiç olmuyo bazen de her hafta üst üste oluyo aklıma gelmeyince sıkıntı yok.. öncesinde çok problem yapmıyodum ama şimdi bebeğime bi şey olacak diye ödüm kopuyor

Back