Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkanın varsa özelde tüp bebek deneyebilirsiniz bence. Aşılama biraz şansa bırakıyor döllenme işini. Tüp bebekte hiç değilse embriyo transferi yapılıyor ve tutunma ihtimali de daha yüksek. Güzel haberler yazmanı bekliyoruz hadi bakalım :)Kizlar nasılsınız vala uzuuun zamandir yazmiyordum eylulde isten ayrildim devlette kısırlık bölümüne basvurdum bütün tahlildi evrakti herseyi hazırladık 4 gun eşini urolog gorcek dediler ertesi gun kayit aldik actik bu sefer asilama dediler ama adetin 5 gunu olmaz 2 3 te geleceksiniz dediler sinir kirizi icinde eve döndüm vala bidahaki aya asilama sarkti devlette o sürede asilama askiya alip ozelde tüp mi denesem bilemedim aşılama cok sansi yokmuş bosuna zaman mi kaybediyorum kararsiz kaldim bi türlü iyi haberler alamadim
HCG mi gülüm bu? Negatif gibi görünüyorKızla yardım lutgen
Hayırlısı olsun inşallah gülüm ❤ bebişi kucağına alınca hepsi unutulur, ikiniz için çok güzel bir süreç başlar ❤❤❤ dualarım seninle, herşey güzel sonuçlanacak inşallah ❤ savaşçı annenin savaşçı prenses kızı o, bunu da atlatır evvelallah ❤Kizlar merhaba persembe sezeryan oluyorum bebegim kilo almio cati muayenesinde kemik dar ve kanala daha bebek girmemis dualarinizda bizi de unutmayin allaha emanet olun hepinizi cok sewiorm iyiki varsiniz hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum diger arkadaslara da insallah bi an once hamis kalmalarini nasip etsin allah
Ins canim yaa esime diyorim bakalim sizinde haberlerinizi okuyorum seviniyorumİmkanın varsa özelde tüp bebek deneyebilirsiniz bence. Aşılama biraz şansa bırakıyor döllenme işini. Tüp bebekte hiç değilse embriyo transferi yapılıyor ve tutunma ihtimali de daha yüksek. Güzel haberler yazmanı bekliyoruz hadi bakalım :)
Kesinlikle öyle canım arkadaş aynı hastanede başka bi doktora gidiyo onun gittiği de senin anlattığın gibiymiş bi dahaki sefere ona gidecem inşaallah 10 gün sonra ikili testin sonucu çıkacak onda da rica edicem doktordan gösterirse bakalım bi kere bile göremedim bebeğimi ne yazık kiTuhafmış doktor da değiş canım bende devlette muayene oluyorum özel yok oturduğum ilçede inan özelden iyidir diyorum. O kadar ilgili ki herşeyi ayrıntılı anlatıyor bazen bana gösteriyor bak başı kolları kalbi vs diye :) beslenme önerisinde bulunuyor. Gün veriyor gelmem için .velhasıl bu süreçte doktor çok önemli özel yada devlet farketmiyor
Allah yardımcın olsun canım sağ Salim bebeğini kucağına al inşaallahKizlar merhaba persembe sezeryan oluyorum bebegim kilo almio cati muayenesinde kemik dar ve kanala daha bebek girmemis dualarinizda bizi de unutmayin allaha emanet olun hepinizi cok sewiorm iyiki varsiniz hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum diger arkadaslara da insallah bi an once hamis kalmalarini nasip etsin allah
Buda digeriHCG mi gülüm bu? Negatif gibi görünüyor
Bende fmf var karın ağrıları yaşıyorum genetiğine baktırdın mıÇok streslenince karın kasılmaları yaşıyorum çok ağrılı oluyo canım bu sefer çok çok daha fazlaydı ve 3 gün sürdü kasıklarımdaydı ağrı bu seferde çok korkuyorum bebişe bi şey oldu mu diye ?
Kizlar merhaba persembe sezeryan oluyorum bebegim kilo almio cati muayenesinde kemik dar ve kanala daha bebek girmemis dualarinizda bizi de unutmayin allaha emanet olun hepinizi cok sewiorm iyiki varsiniz hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum diger arkadaslara da insallah bi an once hamis kalmalarini nasip etsin allah
Evet hgc testlerin bunlar diğeri negatif amaHCG mi gülüm bu? Negatif gibi görünüyor
İlkindede var çok silik kanda baktır kesinleşsin cnmEvet hgc testlerin bunlar diğeri negatif ama
Bu bariz pozitif. Bat ne zaman?Buda digeri
Düzenli olmuyorum pko var bendeBu bariz pozitif. Bat ne zaman?
Çok hafif silik pozitif:)Kızla yardım lutgen
Amin inşallah canımÇok hafif silik pozitif:)
Masallah canım. Normalde midenin en kötü olduğu zamanlardasın aslında iştahının yerinde olması gayet güzel :) tabi karbonhidratlardan çok meyve sebze ceviz yoğurt ye yarasın bebişine7.haftamdayım iştah artışı oldu bende ya benim gibi olanlar var mı
Çok şükür sıkıntı yok habire yiyorum:)Masallah canım. Normalde midenin en kötü olduğu zamanlardasın aslında iştahının yerinde olması gayet güzel :) tabi karbonhidratlardan çok meyve sebze ceviz yoğurt ye yarasın bebişine